10 suomalaisnaista paljasti miten heitä kosittiin – huh huh!


1. ”Makuuhuoneessa oli kynttilöitä joka puolella, ruusun terälehtiä sängyllä, ja mies polvistui ja kosi. Sormuksenkin oli hankkinut valmiiksi, ihan oikean kokoisen ja pienellä timantilla varustetun.”

2. ”Oma mies sanoi minulle vaan eräs päivä, että hänen mielestään me voisimme mennä nyt naimisiin jos minulla ei ole mitään sitä vastaan. Varasimmekin sitten samana päivänä jo ajan maistraattiin. Tuo oli minulle juuri sopiva tapa, mutta jollekin muulle ehkä pettymys…”

3. ”Rakennettiin meidän taloa ja mies oli opettanu mulle kaikkien työkalujen nimet joita sitten pystyin hakeen ja ojentelemaan hänelle. Mitähän kalua se välikattoa tehdessään pyysikään, hain ja annoin, sanoi, että älä mee vielä, ota tää ensin sinne alas, ja sieltä tuli sitten sormusrasia. Perään mies huusi, että alakko mun vaimoksi!”

4. ”Me vaan päätettiin sängyn reunalla yhdessä, että mennäänkö kihloihin, kumpikin oli samaa mieltä. Sitten mentiin kultasepänliikkeeseen sormukset ostamaan. Pari vuotta myöhemmin samalla tavalla päätettiin joku hääpäivä, ei mitään kosintaa ollut.”

5. ”Tulin töistä kotiin väsyneenä, nälkäisenä ja kiukkusena. Poikaystävä oli tekemässä mulle ruokaa ja ite istahdin lukemaan lehteä. Kohta se istu mun viereen, otti kädestä kiinni ja kosi…puhu niin kauniisti etten voinu ku itkeä onnesta.”

6. ”Mies oli tehny ruokaa, syötiin, käveltiin katsomaan yhdelle kalliolle auringonlaskua (meijän sellanen yhteinen ja ihana paikka), käveltiin takas murun kämpille, syötiin jälkiruoka ja sieltä kakusta löysin sitte sormuksen, mies kosi…”

7. ”Mentiin käymään yhdellä matkalla eräässä kirkossa. Siinä alttarin kohdalla mies käännähti ja kysyi, voitasko me kävellä siellä kotipuolessa tämä sama matka ovelta tänne eteen.”

8. ”Oltiin yhdessä vietetyn kivan illan päätteeksi kävelemässä kotia päin kun mä pysähdyin yhden kultasepänliikkeen ikkunan luona ja hihkaisin että tuossa on tismalleen samanlainen sormus millaisesta olen aina uneksinut. Siihen poikaystäväni sitten jotain että ai jaa, no mitäs jos huomenna heti aamusta tultaisiin ostamaan se sulle.”

9. ”Keskellä yötä mies käski minun laittaa ulkovaatteet päälle, otti kynttilän mukaan ja kävelytti minut lempipaikalleni. Ihan asuntomme lähellä on pieni kanava joka on valaistu molemmin puolin Venetsia-tyylisesti, ja tämän romanttisen kanavan yli kulkee pieni silta. Mieheni tiesi minun rakastavan kyseistä paikkaa, ja siinä sillalla sitten hän sytytti kynttilän, antoi sen minulle käteen ja polvistui sormusrasia kädessään…”

10. ”Kävimme hienosti syömässä ravintolassa, jonka jälkeen palasimme vuokrattuun ihanaan kelomökkiin. Siellä mies iski takan tulille ja koneelta soimaan ”Täällä pohjantähden alla” ja kesken tanssin polvistui.”

Paljastukset on koottu eri keskustelupalstoilta.

SUOSITUIMMAT