Elena Vikström lataa suorat sanat Maisa Torpasta: ”Etovaa!”


Maisa Torppa joutui tänään jälleen kohun silmään uusimman Seiska-lehden ilmestyttyä kauppojen hyllyille. Siinä povipommin lukuisat ex-ystävät kertovat muun muassa tekemistään rikosilmoituksista Maisan touhuihin liittyen.

Myös julkkiskaunotar Elena Vikströmillä on sanansa sanottavana asiaan liittyen Seiskan jutun innoittamana. Hän purki sydäntään seuraajilleen Instagramin stories-osiossa.

– Kun tietää, minkälainen ihminen kulisseissa on, on aika etovaa seurata sitä touhua vierestä.

Tällä Elena viittaa esimerkiksi Maisan itkuiseen esiintymiseen Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa. Elena ei kuitenkaan täsmennä, mitä kautta hänellä olisi mahdollista tietoa Maisan taustoista.

Sen sijaan hän kertoo kaunotarkaksikon yhteenotosta Yhdysvaltojen edellisiin presidentinvaaleihin liittyen. Elena kertoo vitsailleensa, että valitkaa seuraaksi hänet tai Maisa Torppa presidentiksi, kun kerran Trumpkin valittiin.

Elenan mukaan Maisa oli loukkaantunut heitosta ja ottanut häneen yhteyttä. Pointti suuttumiselle oli kuulemma se, että Maisa koki olevansa ihan oikeasti mahdollinen valinta presidentiksi.

Elena kertoo pyytäneensä tekoaan anteeksi. Hän väittää, että se ei kuitenkaan Maisalle riittänyt. Sen sijaan Maisa olisi haukkunut Elenaa lihavaksi ja ilmoittanut, että häneltä saa ilmaisia neuvoja, jos haluaa yhtään olla ”glamour” niin kuin hän.

Tämän jälkeen Elena kertoo selostaneensa yhteenoton käänteitä Instagramissa. Hän väittää Maisan seuraavaksi uhkailleen häntä asianajajilla ja syytteillä.

SUOSITUIMMAT