20v nainen heräsi krapulassa 7:n eri miehen nimi tatuoituna iholleen!


Nuori nainen päätti tehdä kavereidensa kanssa oikein kunnon tyttöjen reissun. He suuntasivat kuuden naisen voimin bilettämään Mallorcalle. Siellä he tapasivat seitsemän nuoren miehen porukan. Kosteita juhlia tuli vietettyä yhdessä joka ilta.

Kun lähdön hetki oli lähellä, 20-vuotias Megan sai kännissä ”loistoidean”. Hän halusi tatuoida kaikkien miesten nimet muistoksi yhteisestä ilonpidosta. Kaverit yrittivät toppuutella, mutta miehet kannustivat Meganin tikattavaksi. Paikaksi valikoitui lantio.

Kun nainen palasi kotimaahansa Britteihin, idea osoittautui vielä entistäkin huonommaksi. Netissä jatketun yhteydenpidon jälkeen selvisi, että osa nuorukaisista oli kertonut naiselle tekaistun nimen. Kaiken lisäksi koko porukka seurusteli tahoillaan. Kaveruus tyssäsi siihen, sillä tyttöystävät eivät katsoneet vieraiden naisten kanssa viestittelyä hyvällä.

Meganin surkuhupaisa tatuointitarina lähti leviämään netissä, kun hän jakoi muiston kaksi vuotta sitten tehdystä reissusta. Nainen väittää, ettei tempaus kaduta. ”Jostain syystä” hän on kuitenkin ottanut miesten nimien päälle uuden, peittävän tatuoinnin.

Kuvat alla.

SUOSITUIMMAT