Arman suututti katsojat – hoki naisen alapäähän viittaavia sanoja kerta toisensa jälkeen


Keskiviikkona Arman Pohjantähden alla -ohjelmasta tuli kolmas jakso Nelosen Ruutu+ -palveluun. Arman Alizadista povattiin jo uutta Hannu Karpoa, sillä ohjelmassa luvattiin olla pienen ihmisen asialla.

Uusimmassa jaksossa nähtiin kuitenkin aihe, joka on herättänyt keskustelupalstoilla ihmetystä. ”Miksi autoilijaa rokotetaan?” kuului esittely, mutta käytännössä kyse tuntui olevan siitä, että Armania kuskattiin hurjaa vauhtia drifting-auton kyydissä.

Ei tässä nyt vielä arvostelijoiden mukaan sinänsä mitään, vaikka aihe tuntuukin hieman erikoiselta lastensuojelun ongelmiin ja koulukiusaamiseen perehtyvässä ohjelmassa. Eniten ihmetystä herätti Armanin käytös.

Hän huusi auton kyydissä v***ua useaan otteeseen. Lisäksi hän on loukannut joidenkin vakaumusta vertaamalla ajoneuvon pörinää ”jumalan ääneen”. Ehkä kaikkein erikoisin puheenvuoro kuitenkin kuultiin, kun Arman tuli pois auton kyydistä.

– Periaatteessa sama fiilis, kun ekan kerran, kun ikinä saanut p***a. Sä et tiedä ihan sillain varmaks jännittääkö, pelottaako vai onks tää ihan v***n siistiä vai kaikki samaan aikaan. Sitten sä tuut. Tolta se tuntuu, se on niin mahtavaa, mä en osaa tota paremmin kuvailla, Arman selostaa asiaohjelmassa.

SUOSITUIMMAT