Aviokriisiin ajautunut Karita Tykkä tilanteestaan: ”Minua kannatellaan”


Karita ja Petri Tykän avio-ongelmat nousivat hiljattain rytinällä otsikoihin, kun Petri teki asiasta julkisen Facebook-julkaisun. Hän kertoi hakevansa avioeroa ja valotti myös kriisin syitä.

Sittemmin Petri poisti julkaisunsa ja pyysi, että Karita jätettäisiin asian tiimoilta rauhaan. Tälle oli muun muassa lähetelty hyvin ikäviä viestejä.

Nyt Karita avaa tämänhetkistä tilannettaan Rakkaudella Karita -podcastissaan. Hän vaikuttaa kaikin puolin seesteiseltä, vaikka takana onkin varmasti rankat viikot.

– Minulla on tällä hetkellä vahva luotto elämään ja siihen, että minua kannatellaan, oli tilanne sitten mikä tahansa, Karita toteaa tyynenä.

Hän ei lähde käsittelemään podcastissa yksityisasioitaan, mutta Karita viittaa parisuhteeseen ja perheeseen yleisemmällä tasolla kertoessaan, mikä häntä ahdistaa.

– Olen ahdistunut siitä, että munaan ja minua pidetään tyhmänä ja joudun naurunalaiseksi. Olen myös ahdistunut muutoksista tai tilanteista. Myös parisuhteessa olen kokenut ahdistusta erinäisistä syistä ja myös äitinä.

Rakkaudella Karita -podcast löytyy Podimosta.

SUOSITUIMMAT