Dannyn viimeinen kiertue sai surullisen käänteen: ”Ei tällaista haluaisi…”


Danny kiertää parhaillaan Suomen laululavoja viimeistä kertaa. Konkarilaulajan viimeinen kiertue kantaa nimeä Kunniakierros.

Kaikki ei ole kuitenkaan mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Pieksämäen ja Kokkolan konsertit jouduttiin perumaan heikon lipun myynnin vuoksi.

Lisäksi koko kiertueen kruunuksi tarkoitettu esiintyminen Helsingin jäähallissa siirrettiin jo aiemmin pienempiin tiloihin samaisesta syystä.

– Ihmiset ostavat lippuja nykyään tosi myöhään. Sen sijaan, että arvuuttelisimme, miten liput myyvät, siirsimme keikan jo nyt Kultsalle. Loppuunmyyty Kultsa on parempi kuin vajaa jäähalli, kiertueen tiedottaja Tomi Lindblom totesi taannoin Iltalehdelle.

Kultsalla hän tarkoittaa Helsingin Kulttuuritaloa.

Dannyn kiertueen kohtaloa on pohdittua muun muassa eräässä Facebookin vanhempain ryhmässä.

-Vaikuttikohan tähän hömppäjulkisuus josta kaikki varmaan eivät ole ”vakavasti otettavan” taiteilijan kohdalla pitäneet, eräs pähkäilee.

-Taitaa Dannyn fanikunta olla jo kuollutta ja nekin, jotka eivät ole pelkäävät edelleen koronaa ja isoja sisätapahtumia, muuan keskustelija ehdottaa syytä yleisökadolle.

-Todella surullista, ei tällaista haluaisi. Danny ansaitsee kuitenkin yleisönsä, kolmas surkuttelee veteraanilaulajan kohtaloa.

SUOSITUIMMAT