Draamakomediasarja Makkari nyt katsottavissaUutta Makkari-draamakomediasarjaa tähdittävät Peter Franzén, Krista Kosonen, Mikko Leppilampi, Tommi Korpela, Oona Airola, Johannes Holopainen, Inka Kallén, Paavo Kinnunen, Pihla Maalismaa, Heli Sutela ja Sanna-Kaisa Palo.

Katso sarjan traileri yläpuolelta.

Makkari on Suomen eturivin näyttelijöiden tähdittämä lämminhenkinen draamakomedia. Sen jaksot ovat itsenäisiä tarinoita ihmiselämän käännekohdista, mutta sarjan edetessä myös päähenkilöiden väliset suhteet paljastuvat. Samalla makuuhuoneiden seinien sisällä näyttäytyy koko elämän kirjo: rakkauden alkuhuuma, perhe-elämän haasteet, erot, menetykset ja vääjäämättömät uudet alut.

Päärooleissa:

Mikko Leppilampi (Karri)
Inka Kallén (Milla)
Johannes Holopainen (Jaakko)
Oona Airola (Venla)
Sanna-Kaisa Palo (Irma)
Heli Sutela (Tuulia)
Peter Franzén (Oliver)
Krista Kosonen (Annika)
Paavo Kinnunen (Mikko)
Pihla Maalismaa (Emmi)
Tommi Korpela (Kari)

Solar Republicin tuottaman sarjan on ohjannut Petri Kotwica, käsikirjoittanut Jemina Jokisalo ja tuottanut Samuli Norhomaa

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen 21 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Huone 301, Ivalo ja Kaikki synnit. Tulevia sarjoja ovat muun muassa Pohjolan laki, Mister8 ja Häräntappoase. Elisa Viihde Aitio ja Viaplay yhdistyvät syksyllä 2020 yhdeksi Elisa Viihde Viaplay -suortatoistopalveluksi. Asiakkaat saavat jo nyt Aition ja Viaplay Leffat & Sarjat -sisällöt nykyisistä palveluista yhteishinnalla.

SUOSITUIMMAT