Elisa Viihteen tilannekomediauutuus Kioski julkaistaan maaliskuussa – katso traileri


Katso yläpuolelta Jani Volasen ja Pirjo Lonkan alkuperäisideasta syntyneen komedian uunituore traileri.

Jani Volasen ja Pirjo Lonkan alkuperäisideasta syntynyt ja Janne Reinikaisen ohjaama Elisa Viihde -alkuperäissarja Kioski tulee katsottavaksi Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun sunnuntaina 14.3.2021.

Kioskilla nähdään myös Leena Uotila

Sarja kertoo kahdesta kioskin myyjästä, Raisasta (Lotta Kaihua) ja Tanesta (Paavo Kinnunen), jotka on olosuhteiden pakosta tuomittu toistensa seuraan ahtaaseen kioskiin.

Oman lisämausteensa sarjaan tuovat Kioskin asiakkaina nähtävät herkulliset henkilöhahmot. Sarjassa nähdään muun muassa Minna Haapkylä, Pirjo Heikkilä, Kari Hietalahti, Jarno ’Jarppi’ Leppälä, Jukka Rasila ja Leena Uotila, ja sen ovat käsikirjoittaneet Aino Lappalainen, Anna Lappalainen ja Janne Reinikainen, joka toimii myös ohjaajana. Sarjan Elisa Viihteelle tuottaa Rabbit Films.

– Jännityksellä odotan sarjan vastaanottoa. Sarjan kuvaaminen upeiden näyttelijöiden ja hienon ryhmän kanssa oli erittäin hauskaa. Kiitokset myös Elisa Viihteelle antoisasta yhteistyöstä, sanoo Janne Reinikainen.

Sarjan juoni:

Tervetuloa Femmakioskille! Uudessa komediasarjassa seurataan, miten arkisen mitättömistä aiheista voi kasvaa kohtuuttoman suuria, kun samaan työpaikkaan laitetaan kaksi vahvaa persoonaa: lusmu-Tane ja ylisuorittaja-Raisa. 

Elisa Viihde on julkaissut vuodesta 2014 alkaen yli 20 alkuperäissarjaa, joita ovat muun muassa Pohjolan laki, Huone 301 ja Ivalo. Tulevia sarjoja ovat muun muassa Kioski, Mädät omenat ja Häräntappoase. Kaikki Elisa Viihde -alkuperäissarjat ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

SUOSITUIMMAT