Ensi keväänä NHL tuo Hockey Day -tapahtuman ja jääkiekkolegendat Espooseen


Espoon Tapiolassa järjestetään NHL Hockey Day in Finland -jääkiekkokarnevaali 1.-2.3.2024. Tämä on NHL:n, Viaplay Groupin, Espoon kaupungin, Suomen Jääkiekkoliiton ja useiden paikallisorganisaatioiden mahdollistama ilmaistapahtuma, joka on suunnattu kaikenikäisille jääkiekon sekä kulttuurin ystäville.

”Todella hienoa, että saamme näin huikean tapahtumakokonaisuuden Espooseen. Olemme iloisia, että pystymme tarjoamaan kaupunkilaisperheille ilmaistapahtuman, jossa liikunta ja kulttuuri yhdistyvät näyttävästi”, kommentoi Espoon kaupungin Camilo Miettinen.

Tapahtuma pitää sisällään mm. Legenda-ottelun, luistelu- ja jääkiekkoaktiviteetteja niin jäällä kuin sen ulkopuolella, eSports-pelaamista, Leijonaliiga-pelejä, tyttökiekon näytösottelun, Tapiola Sinfoniettankonsertin, jäädiskon ja paljon muuta. Tapahtuma huipentuu lauantai-iltana Kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa klo 19 esitettävään NHL:n prime time -otteluun, jossa kohtaavat Winnipeg Jets ja Carolina Hurricanes.Viaplay on tiiviisti mukana koko viikonlopun ajan ja Hockey Dayn tapahtumia voi seurata sekä Viaplayn lähetyksissä että some-kanavissa.

”Ensimmäisen vuoden Hockey Day -tapahtuma oli hieno kokonaisuus. On iso asia, että tämä tapahtuma tulee kotikaupunkiini Espooseen. Saadaan taas kova kattaus legendoja jäälle ja voin tässä vaiheessa paljastaa, että mukana ovat ainakin Esa Tikkanen, Pekka Rinne ja allekirjoittanut. Tämä on hieno mahdollisuus meille kaikille tehdä paluu juurille ja ulkojäille, sinne mistä tämä meillä on kaikilla lähtenyt”, hehkuttaa Jere Lehtinen.

”Olemme innoissaan kuin pikkupojat, joille annetaan tikkarit, kun pääsemme yhdessä pelaamaan ulkojäille. Draftaamme tänäkin vuonna Jeren kanssa huippukattauksen paikan päälle Tapiolaan”, Esa Tikkanen komppaa Lehtistä.

SUOSITUIMMAT