Hannu Pikkarainen avoimena: On harkinnut päiviensä päättämistä


Hannu Pikkarainen teki uudenvuodenpäivänä monen muun julkkiksen tavoin Instagram-julkaisun vuoden vaihtumiseen liittyen. Ex-jääkiekkoilijalla ei kuitenkaan ole syytä hehkuttaa viime vuoden ihanuutta.

– Anteeksi, että mä laitan nyt vähän negatiivisemman postauksen kaikkien näiden ihanien ja huikeiden vuosipäivitysten joukkoon, mitä mulle ja varmaan sullekin tärähtelee koko ajan silmien eteen. Ei mitään keneltäkään pois, mutta ihan kaikkien täydellistä elämää en pysty uskomaan. Osan jopa tiedän, ettei se ole pelkkää hattaraa vaikka niin väitetään Pikkarainen aloittaa.

– Mulle tää vuosi oli heittämällä elämäni vaikein. En oikein osaa vaikeampaa edes kuvitella. On ollut mm. ero, oikeusjuttu, heikko taloudellinen tilanne jne. jne. Oon itkenyt paljon ja oon jopa miettinyt itsemurhaa, Martina Aitolehdestä eronnut mies jatkaa.

Oikeusjutulla hän viittaa saamaansa raiskaustuomioon. Pikkarainen tuomittiin kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Hän ei ole kuitenkaan joutunut vankilaan, koska tuomiosta oli mahdollisuus valittaa hovioikeuteen.

SUOSITUIMMAT