Harlinien tempaus pöyristyttää: ”Tällä pariskunnalla on varaa ostaa vauvahärpäkkeensä itse”


Renny ja Johanna Harlin saivat viime viikolla tyttövauvan. Johanna on kertonut Instagramin stories-osiossa monien suomalaisten haluavan lähettää heille lahjoja.

– Kaikki te ihanat, jotka kyselitte niin kovasti osoitetta, mihin voi lähettää vauvalle lahjoja: lähetä minulle uusi viesti, niin saat suomalaisen osoitteen, Johanna ohjeisti.

Ilmoitus on saanut rankkaa arvostelua osakseen Jodelissa.

– Luulisi, että tällä pariskunnalla on varaa ostaa vauvahärpäkkeensä itse. Ja jos sairaalat ei ota vastaan, niin varmaan löytyy jotain turvakoteja tms. mihin voi lahjoittaa tavaraa ja vaatetta, yksi keskustelija ehdottaa.

– Kuulostaa kieltämättä aika hassulta ja älyttömältä, kun on monia lapsia Suomessakin, esim. ukrainalaisia, joilla olisi oikeaa tarvettakin. Miten Harlinit edes kehtaa ottaa lahjoja tuntemattomilta ja kertoa vielä osoitteenkin lahjoille? NOLOA, toinen jatkaa.

– Itse olisin perustanut jonkun sellaisen hyväntekeväisyystilin, johon halukkaat lahjojen lähettäjät olisi voinut laittaa sen rahasumman, joka olisi mennyt lahjaan, kolmas puolestaan väläyttää.

Mitä ajatuksia lahja-asia sinussa herättää?

Jodel-kommentit bongasi ensimmäisenä Seiska.

SUOSITUIMMAT