Harvinaiset kuvat julki – tässä on Toni Nieminen uuden rakkaansa kanssa


Entinen mäkikotka Toni Nieminen, 45, on elänyt viime vuosina kirjavia vaiheita. On ollut maksuhäiriöitä ja värikkäitä naisseikkailuja.

Nieminen erosi viime vuoden alussa vaimostaan Heidistä, koska oli löytänyt uuden rakkaan, seitsemän lapsen yksinhuoltajaäiti Anskun. Nieminen erosi Anskusta muutaman kuukauden yhdessäelon jälkeen.

Niemisellä on on kaksi lasta Heidin kanssa sekä kaksi lasta ensimmäisestä avioliitostaan Veera Niemisen kanssa. Viime keväänä Nieminen kertoi Anskun odottavan lastaan. Ansku puolestaan ei ole vahvistanut olleensa raskaana Niemiselle.

Viime vuoden joulukuussa Nieminen kertoi IS:lle olevansa rakastunut, mutta ei paljastanut kenestä oli kyse.

Nieminen julkaisi 7.3. sunnuntaina kuvia Instagramissa uudesta rakkaastaan. Tiedossa ei ole, onko kyseessä sama nainen, josta hän puhui joulukuussa.

Ensimmäisessä kuvassa molemmat poseeraavat yhdessä ja toisessa nainen on yksin suksilla. Nieminen paljasti kuvatekstissä rakkaastaan käyttämänsä lempinimen.

– Työpäivän päätteeksi ehti vielä käymään rinteessäkin. Sain vielä jumppakissan mukaan 😊 Ja hyvin se veti ❤, Nieminen kehuu kuvien yhteydessä. 

Alla kuva pariskunnasta. Toisen kuvan voi katsoa painamalla oikeassa reunassa olevaa nuolta.

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT