Helena Ahti-Hallberg järjestää Suomen suurimmat tanssiaiset


Grand Arena Ball -tapahtuma järjestetään Hartwall Arenalla tammikuussa 2022.

Viihteen monitaituri ja Tanssii Tähtien Kanssa -tv-ohjelmasta tuttu tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg järjestää yrityksensä Elevent Groupin kautta Hartwall Arenalla Suomen suurimmat tanssiaiset tammikuussa 2022.  

– Pitkä koronarajoitusten aika on jättänyt meihin kaikkiin kaipuun yhdessä olemiseen. Haluamme tarjota mahdollisuuden juhlistaa koronasta selviytymistä, kiinnekohdan tulevaisuuteen sekä tietysti mahdollisuuden päästä tanssimaan, kertoo Helena Ahti-Hallberg.

– Kuinka usein meillä on mahdollisuus pukeutua juhlavasti ja lähteä tanssimaan ison orkesterin tahtiin? Haluamme, että tällainen ikimuistoinen kokemus on kaikkien ulottuvilla, hän jatkaa.

Tapahtumassa Hartwall Arenan areenataso muuntuu tanssiparketiksi, jolla suuren orkesterin ja usean tähtiartistin viihdyttämänä tanssimaan pääsee 3 000 vierasta.  Illan orkesterina toimii Presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolla musiikista vastaava Kaartin Soittokunta. Tapahtuman tähtiesiintyjät sekä juontajat julkaistaan tämän kesän ja syksyn aikana.

Lipunmyynti Ticketmasterin verkkosivulla sekä myyntipisteissä. Pukukoodina on tumma puku ja ikärajalta on K18.

– Kotimainen tanssikulttuuri ansaitsee oman juhlansa, jolloin musiikki ja tanssi ovat pääosassa. En keksi mitään ihanampaa ajatusta juuri nyt, kuin miettiä millaisen juhlamekon itselleni valitsen ja ketä pääsen tanssiaisissa tapaamaan, Ahti-Hallberg hymyilee.

– Tanssiaiskulttuuri on Suomesta kadonnut kokonaan ja nyt jos koskaan on tällaiselle juhlalle tilausta! 

Grand Arena Ball -tapahtuman tuotannosta vastaa tapahtuma- ja ohjelmatoimisto Elevent Group Oy.

SUOSITUIMMAT