Helin huvittava moka: Juhlamekko olikin väärinpäin


Nettishoppailijat ovat niin tottuneita ulkomaalaisten firmojen töppäilyyn, että myyjän moka tulee aina helposti ensimmäisenä mieleen. Heli-niminen nainen on kuitenkin kertonut Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä aivan päälaelleen kääntyneestä tilanteesta.

– Tilasinpa eBaysta mekon. Paketin avattuani totesin mekon olevan aivan erilainen kuin kuvissa. Aloin siis vaatimaan lähettäjältä hyvitystä, koska mekko ei ollut toivotunlainen, Heli selostaa.

Hänelle oli ensin tarjottu viiden euron hyvitystä, jotta ompelija voisi muokata mekon halutunlaiseksi. Heli ei luonnollisestikaan suostunut ehdotukseen, koska kyseisellä summalla ei Suomessa tee yhtään mitään.

Hän oli jatkanut taistelua firman kanssa ja saanut lopulta sovittua koko kauppasumman palauttamisesta. Asian selvittyä Heli oli laittanut mekon roikkumaan henkariin. Hänen huomionsa oli kiinnittynyt siihen, että henkarikiinnikkeet roikkuivat väärällä puolella.

– Sitten vilkaisin sen mekon sisään ja käänsin sen oikein päin. Ja tadaaaaa! Mekkohan olikin sellainen kuin pitikin. Ja kyllä, suurimman häpeän laannuttua laitoin myyjälle viestiä, että kaikki hyvin, pitäkää rahanne. Enkä todellakaan kertonut syytä, että mikä sen kelkan käänsi, Heli kertoo onnellisesta mutta surkuhupaisasta episodin päätöksestä.

SUOSITUIMMAT