IL: Mies hajotti ulko-oven, kun näki mukamas postiluukusta naisen alasti sängyllä toisen miehen kanssa


Mies pahoinpiteli seurustelukumppaninaan pitämänsä naisen törkeällä tavalla.

44-vuotias mies kertoo katsoneensa naisen postiluukusta ja nähneensä, että hän nukkuu alasti on toisen miehen kanssa sängyssä.

Nainen ei totellut, kun mies huusi avaaman oven. Mies runnoi itsensä ovesta läpi. Miehen mielestä he seurustelivat, mutta nainen ei ollut samaa mieltä.

Mies pääsi asuntoon sisälle ja pahoinpiteli naisen lyömällä nyrkillä sekä kauhalla, joka oli tehty metallista. Nainen yritti paeta, mutta mies raahasi hänet takaisin asuntoon rappukäytävästä ja kuristi.

Pahoinpitely kesti naisen mukaan yli puoli tuntia. Asunnossa ollut toinen mies yritti estää pahoinpitelyä, mutta ei siihen pystynyt.

Lopulta naapuri kuuli avunhuudot ja sai vedettyä naisen pois asunnosta.

Pahoinpitely oli erityisen raaka sekä julma käräjäoikeuden mukaan. Tapahtuman kulku ei ollut käräjäoikeuden mielestä uskottava, koska postiluukusta ei voi nähdä makuuhuoneeseen.

Heinäkuussa 2021 mies tuomittiin vankeuteen törkeästä kotirauhan rikkomisesta, vahingonteosta, törkeästä pahoinpitelystä ja huumausainerikoksen valmistelusta. Miehelle oli vielä jäljellä edellisen tuomionsa jäännösrangaistusta, joten hän sai kaikenkaikkiaan 10 kuukauden vankeustuomion.

Erilaisia kärsimyskorvauksia mies määrättiin maksamaan 5 000 euroa. Tuomioonsa mies haki muutosta hovioikeudesta, mutta perui kuitenkin valituksensa, joten käräjäoikeuden tekemä tuomio jää voimaan.

Lähde: Iltalehti

SUOSITUIMMAT