IL: Riku Niemiseltä superyllätys! Hakee korkea-arvoista pestiä


Suomalaiset tuntevat Riku Niemisen muun muassa Putous-hahmo Munamiehenä. Lisäksi suosikkinäyttelijä on ihastuttanut Roba-sarjan poliisina ja lukuisissa muissa rooleissa.

Siksipä Iltalehden uutinen tulee melkoisena yllätyksenä. Nieminen pyrkii nimittäin kansanedustajaksi ensi kevään eduskuntavaaleissa. Hän asettuu ehdolle Vasemmistoliiton riveistä.

– Jos saan hyvän kampanjan aikaiseksi, niin saan varmastikin tarpeellisen määrän ääniä, Nieminen toteaa Iltalehdelle itsevarmasti.

Hän kertoo ryhtyneensä miettimään poliitikoksi ryhtymistä vuosi sitten. Tuolloin Nieminen sairastui sydänlihastulehdukseen ja joutui sairaalaan tarkkailuun.

Toisena yönä hänen huoneeseensa oli rynnännyt hoitaja, koska tämä oli luullut potilaan sydämen pysähtyneen. Niemisellä ei ollut hätää, mutta hän oli ryhtynyt vakavasti miettimään elämäänsä.

– Jos sydän oikeasti olisi pysähtynyt, niin olisinko tyytyväinen siihen, mitä olen tehnyt. Päätin, että tunnettuudellani ja arvoillani voisin saada jotain hyvää aikaiseksi edustustehtävissä, Nieminen selostaa Iltalehdelle.

SUOSITUIMMAT