IS: Räppäri lähestyi Diili-voittajaa härskillä rintoihin viittaavalla viestillä – yhdessä jo neljä vuotta


Iltasanomat kertoi sunnuntaina Diili-voittaja Sointu Borgin parisuhteen erikoisesta alusta. Viisi vuotta sitten suomiräppäri Tomi Solonen lähestyi Sointua sosiaalisessa mediassa varsin kyseenalaisella viestillä.

– Hän laittoi viestiä ja kysyi, että pystytkö nukkumaan mahallasi. Hän viittasi siis rintoihini, Sointu kertoo IS:lle.

– Mietin vain, että ei hitto mikä dorka!

Omintakeisesta viestistä huolimatta kaksikko alkoi kuitenkin jutella. Sointu kertoo, että MC Solosena tunnetun Tomin räppäritausta epäilytti häntä kauan, vaikka hän muuten huomasikin, ettei mies ollut sellainen kuin hän aluksi kuvitteli.

Lopulta Soinnun isä, politiikan tutkija ja vaalikommentaattori Sami Borg sai naisen muuttamaan mielensä.

– Kerroin iskälle, että olen tutustunut yhteen mieheen, mutta siinä on sellainen huono puoli, se on suomiräppäri. Olin sitä mieltä, että heistä kannattaa pysyä kaukana, koska he ovat naistenmiehiä, Sointu kertoo IS:lle.

Sami oli muistutellut Sointua siitä, kuinka hän ei pidä ihmisten lokeroimisesta, mutta tämä syyllistyi siihen nyt itse. Niinpä Sointu päätti antaa Tomille mahdollisuuden. Pariskunta on pitänyt yhtä nyt neljän vuoden ajan.

Sointu kertoo IS:lle, että heidän parisuhteensa on onnellinen ja tasapainoinen, ja että he ovat erakkosieluja, jotka viihtyvät kahdestaan kotona.

Tomi tuki puolisoaan Diili-kuvausten aikana ja naisen mukaan tsemppasi ja antoi paljon hyviä neuvoja. Tomi oli myös yksi harvoista, jotka tiesivät etukäteen, että Sointu voitti Diilin. Miehen ensimmäinen viesti naurattaa nyt Sointua.

– En tiedä mikä aivopieru se oli, hänellä on tosi outo huumori niin kuin minullakin. Tartuin syöttiin, vaikka silloin ajattelin, että herrajumala, Sointu kertoo Ilta-Sanomille.

Hän ei kuitenkaan rohkaise muita miehiä laittamaan vastaavia viestejä, sillä kaikissa härskit viestit eivät naurureaktiota aiheuta.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT