IS: Vuosi sitten menehtynyt Alexi Laiho pääsi viimein haudan lepoon


Alexi Laiho menehtyi yllättäen vuosi sitten joulukuussa vain 41-vuotiaana. Children of Bodomin keulahahmon omaiset ovat eläneet raskaita aikoja. Menetyksen lisäksi he joutuivat selvittelemään erikoista tilannetta, jonka vuoksi Laihon tuhkauurnaa ei pystytty laskemaan haudan lepoon.

Taustalla oli se, että Laiho oli kuollessaan virallisesti naimisissa yhdysvaltalaisen Kimberly Gossin kanssa, vaikka erosta oli jo yli kymmenen vuotta aikaa. Nainen oli estänyt tuhkien hakemisen seurakunnalta.

Nyt Laihon sisko Anna kertoo Iltasanomille, että raastava tilanne on vihdoin saatu päätökseen ja uurna on laskettu Helsingissä sijaitsevalle Malmin hautausmaalle.

– Olemme hyvin helpottuneita, että pitkittynyt riitatilanne on ohi ja saamme keskittyä surutyöhön uudella tavalla, sisko muotoilee.

Anna Laiho halusi kertoa julkisuuteen myös tarkan hautapaikan, mikäli fanit haluavat käydä muistelemassa Alexia. Se on K58, linja 2 ja hautapaikka numero 19. Kitaristin viimeiseen leposijaan on tilattu kookas kivi, mutta se ei ole vielä paikallaan.

SUOSITUIMMAT