Jari Sillanpää raivostui: ”Tämä panettelu vaikuttaa negatiivisesti töihini”


Laulaja Jari Sillanpää kihisee kiukusta.

Seiska kirjoitti hänestä hiljattain jutun. Siinä kerrottiin Jarin bileillasta Fuengirolassa Marita Taavitsaisen kanssa.

Sillanpään kuvattiin keskittyneen lähinnä ”seurusteluun ja nesteytykseen” Fuengirolan kansainvälisillä päivillä. Jarin mielestä annettiin ymmärtää, että hänen olisi pitänyt esiintyä paikalla, mutta hän vain kupitteli.

Nyt Siltsu on kirjoittanut someen tulenkivenkatkuisen vastineen.

-Hyvin harvoin kommentoin juttuja, joita minusta kirjoitetaan. Olen miettinyt tovin onko nytkään aihetta nostaa esiin mua vaivaavaa asiaa, mutta päätin kuitenkin tehdä niin, koska tämä viime viikon lehtijuttu voi selvästi vaikuttaa negatiivisesti työntekooni, Jari kirjoittaa.

-Miten saisimme loppumaan tämän jatkuvan panettelun ja valheiden kirjoittamisen? Lehti antoi viime viikolla ymmärtää, että minun olisi pitänyt esiintyä Fuengirolan Kansainvälisillä päivillä, mutta etten noussut lavalle, koska “keskityin lähinnä seurusteluun ja nesteytykseen”. Tämä ei pidä paikkaansa. En ollut siellä töiden takia. Olin paikalla nauttimassa lomasta ja rakkaan ystäväni ja kollegani Maritan keikasta.

Jari toteaa, ettei 30 vuoden aikana ole koskaan jättänyt sovittua keikkaa tekemättä huvittelun vuoksi.

-Ja vielä. On kummallista, että kirjoitetaan juttua yhden ihmisen saneluista tarkistamatta faktoja. Kansainvälisten päivien Suomi-osaston esiintymisohjelma on ollut saatavilla kaikille hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja sieltä nimeni ei löydy, Jari täsmentää.

SUOSITUIMMAT