Jennifer Lopezin uusi kartano meren rannalla pursuaa luksusta – huikeat kuvat!


Yhdysvaltalainen supertähti Jennifer Lopez, 51, omistaa miehensä, entisen baseball-tähden Alex ”A-Rod” Rodriguezin, 45, kanssa useita kiinteistöjä eri puolilla Yhdysvaltoja.

Yläpuolelta voi katsoa kuvankauniin laulaja-näyttelijän ”On The Floor ft. Pitbull” -musiikkivideon, joka on saanut YouTubessa yli 1,6 miljardia näyttökertaa.

Koronakaranteenin aikana Lopez ja A-Rod asuivat kartanossaan Floridassa Coral Gablesissa. Pari rakastaa aurinkoista osavaltiota niin paljon, että he ostivat sieltä uuden kartanon Miamin Star Islandilla sijaitsevalta ”Millionaire’s Row” -luksusalueelta, joka pursuaa toinen toistaan upeampia merenrantakartanoita. Alueella asuvat tai ovat asuneet mm. laulaja Gloria Estefan, NBA-supertähti Shaquille O’Neal ja näyttelijä Don Johnson (Miami Vice -sarjan aikoihin).

Kartanon hintapyyntö oli peräti 40 miljoonaa dollaria. Se sijaitsee Biscayne Bayn edustalla noin 4 000 neliön rantatontilla, josta asuinalaa on noin 1 340 neliötä. Talossa on muun muassa 10 makuuhuonetta, 12 kylpyhuonetta, hissi, kirjasto, viinihuone, valtava keittiö, olohuone, vierastalo ja noin 30-metrinen puulaituri. Tietenkin rannassa on myös poreallas ja infinity-uima-allas, joista voi ihastella edessä avautuvaa lahtea ja sen takana siintäviä Miamin pilvenpiirtäjiä.

Asuntokaupan hinnan mittasuhteista saa oivan kuvan pariskunnan saamasta alennuksesta, joka jo sinällään oli enemmän kuin useimmat suomalaiset luksusasunnot maksavat. Lopullinen kauppahinta oli 32,5 miljoonaa dollaria, joten alennusta tuli 7,5 miljoonaa dollaria (noin 6,4 miljoonaa euroa).

Katso alta häkellyttävän upeat kuvat Jennifer Lopezin ja A-Rodin uudesta kartanosta!

Lähde: Top Ten Real Estate Deals

Kuvat: Realtor

SUOSITUIMMAT