Joonas Korpisalo jälleen tulikuumana, Teräväinen ja Heiskanen maaliseppoina

Columbus Blue Jackets tasoitti otteluvoitot 1-1:een Tampa Bay Lightningia vastaan. Voiton takuumiehenä torjui hirmuvireinen Joonas Korpisalo.

”Korppari” jatkoi siitä mihin jäi edellisen kierroksen marantonottelun jälkeen, jolloin hän pysäytti ennätykselliset 85 kiekkoa 88:sta. Tällä kertaa torjuntaprosentti oli vielä hitusen komeampi, sillä omiin meni vain yksi maali ja torjuntoja kertyi 36.

Yön toisessa ottelussa Carolina tasoitti puntit Bostonia vastaan, otteluvoittojen ollessa nyt 1-1. Teuvo Teräväinen viimeisteli terävällä rannelaukauksella yhden maalin Tuukka Raskin selän taakse ylivoimapelissä. Sebastian Aho sai osumaan syöttöpisteen. 3. erässä Aho oli lähellä tehdä johtomaalin, mutta vihainen laukaus kolahti tolppaan. Yksi Hurricanesin maali myös hylättiin muutamaa hetkeä myöhemmin, kun Teräväinen kolaroi tilanteessa Raskin kanssa.

Voittomaalista vastasi Carolina-pakki Doug Hamilton, joka tykitti kovan lämärin etuyläkulmaan ohi jäissä olleen Raskin.

Yön viimeisessä ottelussa Dallas ja Calgary iskivät yhteen. Dallasin suomalaispakki Miro Heiskanen viimeisteli avauserässä Starsin toisen maalin, kun hän pääsi yllättäen läpiajoon kovan luistelunsa ansiosta. Heiskanen osui myös 2. erässä, lisäten Starsin johdon tuolloin 3-1:een. Myös Roope Hintz pääsi tehoille yhden syöttöpisteen myötä.

Yläpuolella olevalla videolla Carolinan kaksi nopeaa maalia, joista ensimmäinen on Teuvo Teräväisen tasoitusosuma 1-1:een.

Yön NHL-tulokset:

Tampa Bay Lightning – Columbus Blue Jackets 1-3 (Joonas Korpisalo CBJ 36/37 torjuntaa)
Vegas Golden Knights – Chicago Blackhawks 4-3 ja.
Boston Bruins – Carolina Hurricanes 2-3 (Teuvo Teräväinen CAR 1+0, Sebastian Aho CAR 0+1, Tuukka Rask BOS 23/26 torjuntaa)
Dallas Stars – Calgary Flames 5-4 (Miro Heiskanen DAL 2+0, Roope Hintz DAL 0+1)

Lähteet: YouTube, nhl.com