Jukka Hildénille ja Jani Volaselle syytteet huumerikoksista


Ilta-Sanomat uutisoi kahdesta erillisestä Helsingin käräjäoikeuden tapauksesta, joissa Duudsoneista tuttua Jukka Hildéniä, 40, ja näyttelijä-ohjaaja-käsikirjoittaja Jani Volasta, 49, syytetään huumerikoksista.

Hildénin epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen heinäkuussa 2019, jolloin Hildén on yrittänyt käräjäoikeuden mukaan hankkia vähäisen määrän huumausaineita omaan käyttöönsä. Hildéniä syytettävästä käyttörikoksesta saa lain mukaan sakkorangaistuksen tai enintään kuusi kuukautta vankeutta.

M/S Romantic -sarjan ohjaaja-käsikirjoittaja Jani Volasta epäillään perusmuotoisesta huumausainerikoksesta, jonka uskotaan tapahtuneen Helsingissä 3.9.–6.9.2018. Volasen saamasta syytteestä voi lain mukaan langettaa tuomioksi sakkorangaistuksen tai enintään kaksi vuotta vankeutta.

IS:n mukaan kahden syytteen tunnusmerkkien ero on siinä, että Volasen saamassa perusmuotoisessa huumausainerikoksessa hallusta on löydetty vähäistä suurempi määrä huumausainetta, ainetta epäillään luovutetun myös muille, tai sitä on valmistettu itse.

Volasen syyte käsitellään Helsingin käräjäoikeuden istunnossa marraskuussa. Hildénin käsittelypäivää ei ole vielä määrätty.

Lähde: Ilta-Sanomat

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT