Juuri eronnut Olavi Uusivirta suuteli Selviytyjät-finalisti Paul Eliasta lavalla! Katsoja Seiskalle: ”Vaikutti parisuhteen julkistamiselta”


Selviytyjät-kilpailun finaalikolmikkoon sunnuntain 28.11. jaksossa selviytynyt muusikko Paul Elias aiheutti hämmennystä esiintyessään Olavi Uusivirran lämppärinä lauantaina Tampereen Pakkahuoneella. 

Sekä Elias että Uusivirta ovat hiljattain ilmoittaneet eronneensa puolisoistaan, ja nyt miesten käytös Seiskan mukaan ihmetytti katsojia Uusivirran keikan loppuvaiheessa.

– Olavi pyysi Paulin lavalle ja he esittivät lopuksi yhdessä Olavin ”Nuori ja kaunis” -kappaleen. Kappaleen aikana he olivat lähekkäin ja lopuksi Olavi antoi Paulille ruusun. Lisäksi he suutelivat, silminnäkijä kertoi Seiskalle.     

Silminnäkijän mukaan tilanne ”vaikutti parisuhteen julkistukselta” ja että kaksikko sanoi halunneensa ”jakaa uutisen juuri Pakkahuoneen yleisölle”.

Olavi Uusivirta ilmoitti reilu viikko sitten erostaan näyttelijä Saara Kotkaniemen kanssa. Pari oli naimisissa vuodesta 2015 lähtien ja heillä on yksi lapsi.

Paul Elias puolestaan ilmoitti Instagram Stories -osiossaan viime tiistaina, että oli eronnut tyttöystävästään syyskuussa. Molempien miesten eroilmoituksissa sanottiin, että he eivät kommentoi eroa sen enempää.

Alla Paul Eliaksen Instagram-julkaisu, jossa hän hehkuttaa ruusu suussaan Pakkahuoneen tunnelmaa.

Lähde: Seiska

Kuvat: Instagram

SUOSITUIMMAT