Käsittämätön oikeudenkäynti! Johnny Depp repesi nauramaan, kun eteisvahtimestari todisti Amber Heardin väitteistä


Entinen näyttelijäpariskunta Johnny Depp, 58, ja Amber Heard, 36, taistelevat oikeudessa Yhdysvaltojen Virginiassa hurjista rahasummista, kun Depp vaatii Heardilta 50 miljoonaa dollaria kunnianloukkauksesta ja Heard vaatii vastakanteella Deppiltä 100 miljoonaa dollaria. Yläpuolella olevalla videolla Depp vastaan Heardin syytteisiin todistajanaitiossa.

Pirates of the Caribbean -elokuvasarjasta tutun Deppin mukaan Heardin kirjoitus kokemastaan lähisuhdeväkivallasta tuhosi hänen uransa.

Oikeudenkäynnissä on esitetty Heardin toimesta hurjia videoita ja kuvia Deppin käytöksestä, ja Depp on esittänyt muun muassa kuvia sormiluuhun asti menneestä haavasta, jonka hän sanoo Heardin aiheuttaneen. Molemmat ovat myös syyttäneet toisiaan huumeiden ja päihteiden käytöstä. Depp myönsi oikeudessa käyttäneensä huumeita. Oikeudessa myös esitettiin hänen erittäin synkkiä tekstiviestejään, joissa hän sanoi polttavansa ja hukuttavansa Heardin. Deppin mukaan kyseessä oli mustaa noitahuumoria näyttelijäystävänsä Paul Bettanyn kanssa.

Myöhemmin Heardin asianajaja jäi kiinni valehtelusta, kun hän esitteli puuterirasiaa, jolla Heard oli sanonut peitelleensä Deppin pahoin pitelyn jälkiä. Valhe paljastui, kun puuterimerkin valmistaja twiittasi, että kyseistä rasiaa alettiin valmistaa vasta 2017, vaikka Heard väitti kuljettaneensa sitä mukanaan joka päivä vuonna 2016, jolloin hän sanoi Deppin pahoinpidelleen häntä.

Heardin on myös väitetty yrittäneen manipuloida Deppiä oikeudenkäynnissä toistelemalla Deppin eleitä ja liikkeitä sekä pukeutumalla aina seuraavana päivänä samoin kuin Depp edellisenä päivänä.

Nyt oikeudenkäynnissä nähtiin varsin erikoinen todistajanlausunto, kun Heardin asuintalon eteisvahtimestari Alejandro Romero kertoi tilanteesta, jota Heard käytti todisteena Deppin väkivaltaisuudesta. Heard oli pyytänyt ystävänsä kanssa Romeroa tutkimaan oliko asuntoon turvallista mennä, koska sen ovessa oli naarmuja.

– Oikeasti, luuletko tosiaan, että joku olisi yrittänyt tunkeutua asuntoosi, kun ovessa on naarmuja alhaalla, 10 sentin korkeudella lattiasta? Se oli koira, joka oli yrittänyt päästä asuntoon, Romero selvitti todistuksessaan, jolloin Depp repesi nauruun.

Alla Twitter-videopätkä Romeron todistuksesta.

Johnny Depp ja Amber Heard alkoivat seurustella vuonna 2012. He menivät naimisiin vuonna 2015 ja erosivat vuonna 2016, jolloin Heard alkoi syyttää Deppiä lähisuhdeväkivallasta.

Depp hävisi vuonna 2020 oikeudenkäynnin brittitabloidi Sunia vastaan, joka oli kutsunut Deppiä vuonna 2018 artikkelissaan ”vaimonhakkaajaksi”. Korkeimman oikeuden tuomarin mukaan artikkeli osoittautui ”pääosin paikkansapitäväksi”, joten herjausväitteille ei ollut perusteita.

Oikeustappionsa jälkeen 2020 Depp ilmoitti, että elokuvastudio Warner Bros. oli pyytänyt häntä jättämään Gellert Grindelwald -pahisroolinsa Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet -elokuvassa. Depp oli esittänyt roolia kahdessa edellisessä Ihmeotukset-elokuvassa. Hänen tilalleen pestattiin tanskalainen Mads Mikkelsen.

Deppin ja Heardin oikeudenkäynti alkoi 21.4. ja sen odotetaan kestävän yhteensä seitsemän viikkoa. Depp on jo esiintynyt oikeudenkäynnissä todistajana, mutta Heardia ei ole vielä kuultu.

SUOSITUIMMAT