Katri Helena palasi someen: ”Jipiiiiiii, enää kakskytneljä sataseen!”


Spekulaatiot koko Suomen sinivalkoisen äänen Katri Helenan uran päättymisestä alkoivat kiihtyä naisen pitkän sometauon aikana.

Katri Helena jäi kesällä 2018 sairaslomalle määrittelemättömäksi ajaksi kilpirauhasen vajaatoiminnan takia. Naisen viimeisin somepäivitys oli huhtikuulta ja keikkatauko jatkuu edelleen, joten hänen tilannettaan alettiin ihmetellä, mutta eilen torstaina hän päätti pitkän sometaukonsa iloisella syntymäpäiväviestillä, jossa hän kertaa lyhyesti elämäänsä, nykyistä tilannettaan ja tulevaisuutta.

”Jipiiiiiii, enää kakskytneljä sataseen! Nopeestihan se menee, ajatellaanpa samaa aikaa taaksepäin. Muutto, uusi talo, avioliitto, ero, talon myynti, uuden osto ja remppaus ja kaiken aikaa mukana viihteessä ja kalakaverikin.. No, luojan kiitos pandemia pysäytti menot, – niinkuin tulotkin. Se tässä on kuitenkin varmaa, että seuraavat 24 vuotta tulevat olemaan huomattavasti rauhallisempia. Itsehän sitä tulevaisuutta luodaan, eikä aina sanoilla ja teoilla, vaan suhtautumisella asioihin. Lämmin kiitos synttärionnitteluista! Nautitaan vielä elokuun kypsästä kesästä!
– Katri”

17. elokuuta 76 vuotta täyttänyt Katri Helena vaikuttaa siis olevan hyvissä voimissa. Hänen seuraavan keikkansa piti olla elokuun lopussa Kiikan Venetsialaiset -juhlassa Sastamalassa, mutta tapahtuma jouduttiin siirtämään koronatilanteen takia vuodella eteenpäin.

Katri Helenan elämästä julkaistaan keväällä 2023 elämäkerta, jonka kirjoittaa Finlandia-ehdokas Elina Hirvonen.

Alla Katri Helenan Facebook-päivitys.

Kuva: Instagram

SUOSITUIMMAT