Kohupari juhli ravintolassa heti ulkomaanmatkan jälkeen – Belórf ja Ranta-aho kohtaavat tänään oikeudessa


Viime kuukausina otsikoissa mm. salasuhdekohun ja Katiska-käräjöinnin takia ollut Sofia Belórf vietti viime viikon uuden miehensä, Martina Aitolehden ex-kihlatun Stefan Thermanin kanssa Monacossa.

Seiskan ja Iltalehden mukaan Belórf ja Therman suuntasivat Suomeen palattuaan juhlimaan juhannusta Hankoon. Seiskan mukaan pari saapui uuteen terassikompleksiin tuntia ennen sulkemisaikaa ja tilasi jonon ohittaen niin paljon juomia, että ne riittivät ravintolan sulkemisen jälkeenkin.

Iltalehti korosti asiaan liittyvässä uutisessaan, että Suomessa vallitsee edelleen koronapandemian vuoksi rajoituksia matkustamiseen. Ulkoministeriön mukaan kaikkea tarpeetonta matkustamista ulkomaille tulee välttää paitsi Norjaan, Tanskaan, Islantiin, Viroon, Latviaan ja Liettuaan. Ulkomailta palatessa suositellaan myös noudattamaan omaehtoista kahden viikon karanteenia sekä tarpeettomien lähikontaktien ja väkijoukkojen välttämistä

Belórfin ja Thermanin juhlinnassa ei suosituksista välitetty. Seiskan julkaisemista kuvista ja videolta näkyy, että pari juhli juhannusta tiiviissä tunnelmissa muiden ravintola-asiakkaiden seassa.

Monacossa on IL:n mukaan ollut yhteensä 100 vahvistettua koronatartuntaa, mutta Monacoon matkustetaan Ranskan kautta. Ranskassa puolestaan on ollut lähes 200 000 koronatartuntaa ja sen aiheuttamia kuolemia lähes 20 000.

Katiska-oikeudenkäynti tänään

Belórf saapui tänään aurinkolaseihin sonnustautuneena ja turvamiehen saattelemana Helsingin käräjäoikeuteen Katiska-oikeudenkäyntiin, jossa häntä syytetään kahdesta rahanpesu- ja yhdestä huumausainerikoksesta. Hän ei kommentoinut tapausta, mutta on jo aiemmin kiistänyt kaikki syytteet.

Rahanpesusyytteistä Belórf väittää, ettei tiennyt kuljettavansa 8 000 – 10 000 euroa käteistä rahaa matkalaukussa Espanjaan, vaan että hänen ex-avomiehensä Niko Ranta-aho olisi pakannut laukun hänen tietämättään. Toisessa rahanpesutapauksessa on kyseessä noin 12 000 euron arvoinen Rolex-kello, jonka Belórf sanoo saaneensa Ranta-aholta joululahjaksi.

Syksyllä käsiteltävä huumesyyte liittyy Ruisrockin yhteydessä pidettyihin juhliin, joissa huumeita annettiin myös Sunrise Avenue -muusikko Samu Haberille.

Viime torstaista lähtien vapaudessa ollut Niko Ranta-aho on myös tänään paikalla oikeudessa, kun Belórfin tapausta käsitellään. Myöskään hän ei kommentoinut tapausta, mutta kertoi sanovansa oikeudessa ”ehkä jonkun sanan”, jos asianajaja niin ”välttämättä haluaa”.

Lähteet: Iltalehti, Seiska

Kuva: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT