Lilith juo ihmisverta ja väittää olevansa 600-vuotias vampyyri


Instagramissa ahkerasti goottihenkisiä kuvia julkaiseva 27-vuotias Lilith Vampyre väittää olevansa vampyyri, joka juo oikeasti ihmisten verta.

Lilith innostui vampyyreistä jo lapsena nähtyään Dracula-elokuvan. Hän kertoo muuttuneensa tiedostamattaan vampyyriksi 18-vuotiaana. Nykyisin hän välttelee suoraa auringonvaloa ja tuntee itsensä energisemmäksi yöllä.

Lilith joi ihmisverta ensimmäisen kerran mielenkiinnosta. Hänen mukaansa se maistuu metalliselta, lähes kupariselta, mutta maut voivat vaihdella. Lilith kertoo veren juomisen tapahtuvan läheisten ystävien kesken kaikkien osapuolten suostumuksella suoraan ihoon huomaamattomaan paikkaan tehdyn pienen viillon kautta. Juotavan veren määrän ei naisen mukaan tarvitse olla suuri, sillä kyse on itse tapahtumasta, joka on hänen mukaansa ”hyvin intiimi”.

Lilith uskoo olevansa vampyyrin vuosissa 600-vuotias, sillä hän kokee olevansa ikivanha. Hän on aina ollut kiinnostunut historiasta ja kokee ”vanhan maailman” itselleen hyvin tutuksi, aivan kuin hän olisi elänyt siellä.

Lilith kokoontuu usein muiden vampyyreiksi itsensä kokevien kanssa ja pukeutuu mielellään aiheeseen liittyvästi. Hän kertoo, ettei ole saanut paljoa negatiivista palautetta suuntautumisestaan, mutta hänen mukaansa kritiikki on yleensä liittynyt arvostelijoiden tietämättömyyteen aiheesta.

Lontoossa asuvalla ja normaalissa työssä olevalla Lilithillä on Instagramissa yli 154 000 seuraajaa. Alla muutamia hänen julkaisemia kuvia.

Lähde: LADbible

Kuvat: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT