Logitech G ja McLaren aloittavat yhteistyössä moottoriurheilun uuden aikakauden


Oheislaitevalmistaja Logitech uudisti yhteistyösopimuksensa kilpa-autoilusta tutun McLaren-automerkin kanssa.

Yhtiöiden yhteistyön tavoitteena on viedä kilpa-ajot ja moottoriurheilu uudelle tasolle hämärtämällä perinteisen ja virtuaalisen autourheilun välistä rajaa. Yhteistyöllä halutaan yhdistää McLarenin runsas kokemus autojen ja moottoriurheilun saralla Logitech G:n ammattitaitoon peliohjainten ja lisälaitteiden sekä elektronisen urheilun puolella. Yhteistyön hedelmistä päästään nauttimaan jo kuluvan vuoden aikana.

– Logitech G on tukenut McLarenin elektronisen urheilun pyrkimyksiä alusta alkaen. Olen erittäin innokas laajentamaan yhteistyötä McLaren Racing and Automotiven puolelle, kommentoi McLaren Racingin myynti- ja markkinointipäällikkö Mark Waller.

– Logitech G on ainutlaatuinen kumppani, joka tuo pelaajille parhaan mahdollisen pelikokemuksen ja korkealuokkaiset pelituotteet. Olemme innoissamme voidessamme tuoda uuden G Challenge -kokemuksen pelaajille ja samalla avata uuden väylän autourheilun pariin.

McLarenin F1-kuljettaja Lando Norris.

Logitech G ja McLaren ovat olleet virtuaalisen moottoriurheilun eturintamassa sen alkuhetkistä lähtien. McLaren Shadow Projectin ja Logitech G Challengen kaltaiset ajokisat ovat olleet merkittävässä roolissa virtuaaliajoyhteisöjen nopeassa kasvussa. Vuosien 2018 ja 2019 aikana nämä kisat houkuttelivat mukaan yhteensä yli miljoona pelaajaa tietokone- ja mobiilipelialustoilla. Tänä vuonna McLaren ja Logitech keskittyvät yhteistyössä rakentamaan G Challenge 2020 -kisoista kaikkien aikojen suurimman ja houkuttelevimman virtuaalisen ajopelitapahtuman.

– McLaren on moottoriurheilun ja äärimmäisen kilpailullisen Formula 1 -sarjan pioneereja. Olemme innoissamme yhteistyön jatkamisesta ja näkemyksemme laajentamisesta virtuaalisen autourheilun saralla, joka vie pelialan entistä pidemmälle, kommentoi pelisimulaatio-osaston johtaja Vincent Borel.

– Yhdessä McLarenin kanssa luomme entistä kiehtovamman virtuaaliajokokemuksen, joka herättää meissä kaikissa aidon kilpaurheilun tunteen.

Logitech G Challenge -verkkokisojen lähtölasku alkaa tänään. Kisojen tilannetta päivitetään tapahtuman sivustolla osoitteessa www.logitechgchallenge.com.

Lähde: Logitech

Kuva: Logitech / Malcolm Griffiths

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT