Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily sai vihdoin ensi-iltapäivän


Renny Harlinin ohjaama Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on saanut vihdoin julkaisupäivän. Supersuosittujen kreisikomedioiden kolmas osa saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 28.7.2021.

Yllä olevasta trailerista näet esimakua Renny Harlinin kädenjäljestä.

Mitä kuuluu koko kansan suosikeille: Nipelle, Tuomakselle ja Antille? Anttia murjoo maailma taas edestä ja takaa, mutta pian on luvassa kolmikon yhteinen sinkkuristeily kaikilla herkuilla. Kun kuvaan ilmestyvät myös Antin isä, virolainen tappokone ja kiinalainen mafia, on buffet katettu. Panokset kovenevat, kaikki pelimerkit isketään pöytään ja painetaan kaasu pohjassa kohti väistämätöntä. Minkä ilta toi, sen aamu amputoi.

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvassa Antti on ajautunut syvälle suomalaisen miehen epätoivoon. Työttömyys, yksinäisyys ja rahattomuus painavat ja porvoolaisen kamelin selkä on katkeamispisteessä. Pelastaakseen Antin itsetunnon ja mielenterveyden Tuomas ja Nippe päättävät viedä hänet sinkkuristeilylle, jonne päätyvät myös isä, kiinalainen mafia ja virolainen tappokone. Miehet huomaavat, että maailma on muuttunut, mutta pystyykö nelikymppinen muuttumaan? Itämeren aallokoissa jokainen mies joutuu kohtaamaan pimeimmät pelkonsa. Kuka nousee, kuka jää tuleen makaamaan?  Kenestä paljastuu action-sankari, kuka oppii puhumaan tunteista? Tämä ei ole miesten ensimmäinen rodeo, mutta onko se jollekulle se viimeinen reissu?

Elokuva on jatkoa jättisuosituille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Kolmatta osaa tähdittävät edellisten elokuvien tapaan Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa.

Luokkakokous-elokuvat perustuvat tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan. Luokkakokous 3 on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten 80-luvun Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Harlin tapasi nykyisen kihlattunsa Johanna Kokkilan elokuvan kuvauksissa.

SUOSITUIMMAT