Martina Aitolehti paljasti Me Naiset -lehdelle eronsa todellisen syyn


Martina Aitolehti erosi kihlatustaan Stefan Thermanista pääsiäisenä. Hän syytti erosta julkisesti Sofia Belórfia, jonka kanssa Therman oli Seiskan mukaan myöntänyt pettäneensä häntä, mutta nyt Aitolehti paljasti Me Naiset -lehdelle todellisen syyn lähes 10 vuotta kestäneen myrskyisän liittonsa päättymiseen.

Aitolehti kertoi vuokranneensa jo maaliskuun alussa oman asunnon Helsingin Kalasatamasta, koska ajatteli pienen etäisyyden herättävän kihlattunsa. Aitolehden varsinainen koti oli kuitenkin edelleen nimissään ollut asunto Helsingin Eiranrannassa, jossa Therman juhli Belórfin kanssa pääsiäisenä ja sen jälkeen. Seiskan mukaan Aitolehti muutti viime viikolla asunnosta pois ja Therman asuu siellä nyt Belórfin kanssa.

Aitolehti kertoi Me Naiset -lehdelle, että eropäätös oli ”pitkään jatkuneiden huolien ja erilaisten elämänarvojen satoa”. Hän oli huomannut menevänsä Thermanin kanssa eri suuntiin jo pari vuotta ja oli sinä aikana pyytänyt Thermania hakemaan apua. Aitolehden mukaan parin arvot, ajattelumallit ja elämäntyylit olivat hyvin erilaiset.

– Minä teen töitä hyvinvoinnin parissa, ja kun ikää tulee, tulee myös vähän syvällisempiä ajatuksia elämästä. Toinen taas menee ääripäähän, ja elämä perustuu hauskanpitoon. Ei sellainen ole tasavertainen aikuisten ihmisten suhde.

Pääsiäisenä Aitolehti soitti Hangon vapaa-ajan asunnolta poliisille Thermanin lähdettyä liikkeelle autolla päihtyneenä. Aitolehden mukaan puheluun ei tarvittu rohkeutta.

– Minusta se oli itsestään selvää. Ajattelin enemmin niin, että teen hänelle palveluksen. Mitä jos hän ajaa jonkun päälle tai menettää itse henkensä? En halua, että lapseni menettäisi isänsä tuolla tavalla.

Thermania epäillään tapauksen yhteydessä rattijuopumuksesta ja huumeiden käytöstä. Tuolloin Aitolehti kyllästyi lopullisesti jatkuviin ongelmiin ja hän teki eropäätöksen.

– Kun tilanne on niin paha, että omat tunteet aiheuttavat ihan fyysistä kipua, silloin on pakko nostaa kytkintä. Pakko toimia. Varsinkin perheellisenä.

Aitolehti sanoi Me Naisille, että hän ajatteli eropäätöksessään ”meidän kaikkien parasta ja tyttöjen tulevaisuutta.” Hänellä ja Thermanilla on yhteinen tytär, jonka lisäksi hänellä on tytär edellisestä liitostaan Esko Eerikäisen kanssa.

Lähde: Me Naiset, Seiska

Kuva: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT

Mikko Alatalon lapsenlapsi pyrkii Miss Suomeksi – katso kuva!

Miss Suomi -kilpailun semifinalistit julkistettiin 7. kesäkuuta Helsingissä. Jatkoon pääsi 20 kaunotarta. Heidän joukossaan on muun muassa Mikko Alatalon...

Tässä on juhannuksen sää – no huh huh!

Meitä kaikkia kiinnostaa miltä tuleva juhannus näyttää sään suhteen. Kysyimme asiaa Mikko E:ltä, jolla on pitkät perinteet osuvien sääennustusten...

Tunnistatko tätä autoa tai polkupyöräijää? Poliisi julkaisi kuvia

Poliisi pyytää kansalaisten apua perjantaina 26.toukokuuta Eurassa tapahtuneeseen koruliikkeen murtoon liittyen. Tapahtumayönä valvontakameran videoihin on tallentunut pyöräilijä ja pakettiauto.

IS: Lauri Tähkä on saanut syytteen seksuaalirikoksesta

Laulaja-lauluntekijä Lauri Tähkä, oikealta nimeltään Jarkko Suo, 49, on saanut seksuaalirikoksesta syytteen ja sen rikosnimike on pakottaminen seksuaaliseen tekoon.

Renny Harlin suloisessa yhteiskuvassa Coco-tyttärensä kanssa

Hiljattain elokuvaohjaaja Renny Harlin, 64, muutti perheineen Floridan Miami Beachille. Viime lauantaina Renny lisäsi sometililleen kuvan, jossa hänen vierellään on pieni Coco-tytär,...

Syötkö jotain näistä lääkkeistä – varo!

Tuntuuko että ihosi on tavallista herkempi auringolle? Paloitko? Voi olla, että lääkeaineesi herkistää auringonvalolle. Tiettyjen lääkeaineiden kanssa tulee olla...

Ranto Bollström on kadonnut – jos näet, soita 112!

Poliisi pyytää havaintoja 5. toukokuuta lähtien kateissa olleesta henkilöstä. 16-vuotias Ranto Bollström liikkuu mahdollisesti Espoon Tapiolassa kauppakeskus Ainoan alueella. Hän voi kuitenkin...

KK: Sisko paljastaa Kikan todellisen kuolinsyyn

Kikan sisko Kati Lahti palaa Kodin Kuvalehden haastattelussa vuonna 2005 menehtyneen laulajan viimeisiin hetkiin. Hän korostaa, että asioista puhuminen niiden oikeilla nimillä...

Koiran kohtalo mietityttää Länsi-Suomessa – mitä mieltä sinä olet?

Eräässä länsisuomalaisen kaupungin Facebook-ryhmässä kerrottiin torstaina autoon jätetystä koirasta. Silminnäkijän mukaan omistaja oli jättänyt koiransa autoon huutamaan ja mennyt itse kuntosalille.

Metallinpaloista ruuassa varoitetaan taas! Myyty K-kaupoissa, Ässässä, …

Ruokavirasto on tiedottanut toistamiseen takaisinvedosta metallinpalojen vuoksi. Nyt kyseessä on Pastella fettuccine pinaatti tuorepasta, jota myydään 400 gramman pakkauksissa.