Martina Aitolehti paljasti Me Naiset -lehdelle eronsa todellisen syyn


Martina Aitolehti erosi kihlatustaan Stefan Thermanista pääsiäisenä. Hän syytti erosta julkisesti Sofia Belórfia, jonka kanssa Therman oli Seiskan mukaan myöntänyt pettäneensä häntä, mutta nyt Aitolehti paljasti Me Naiset -lehdelle todellisen syyn lähes 10 vuotta kestäneen myrskyisän liittonsa päättymiseen.

Aitolehti kertoi vuokranneensa jo maaliskuun alussa oman asunnon Helsingin Kalasatamasta, koska ajatteli pienen etäisyyden herättävän kihlattunsa. Aitolehden varsinainen koti oli kuitenkin edelleen nimissään ollut asunto Helsingin Eiranrannassa, jossa Therman juhli Belórfin kanssa pääsiäisenä ja sen jälkeen. Seiskan mukaan Aitolehti muutti viime viikolla asunnosta pois ja Therman asuu siellä nyt Belórfin kanssa.

Aitolehti kertoi Me Naiset -lehdelle, että eropäätös oli ”pitkään jatkuneiden huolien ja erilaisten elämänarvojen satoa”. Hän oli huomannut menevänsä Thermanin kanssa eri suuntiin jo pari vuotta ja oli sinä aikana pyytänyt Thermania hakemaan apua. Aitolehden mukaan parin arvot, ajattelumallit ja elämäntyylit olivat hyvin erilaiset.

– Minä teen töitä hyvinvoinnin parissa, ja kun ikää tulee, tulee myös vähän syvällisempiä ajatuksia elämästä. Toinen taas menee ääripäähän, ja elämä perustuu hauskanpitoon. Ei sellainen ole tasavertainen aikuisten ihmisten suhde.

Pääsiäisenä Aitolehti soitti Hangon vapaa-ajan asunnolta poliisille Thermanin lähdettyä liikkeelle autolla päihtyneenä. Aitolehden mukaan puheluun ei tarvittu rohkeutta.

– Minusta se oli itsestään selvää. Ajattelin enemmin niin, että teen hänelle palveluksen. Mitä jos hän ajaa jonkun päälle tai menettää itse henkensä? En halua, että lapseni menettäisi isänsä tuolla tavalla.

Thermania epäillään tapauksen yhteydessä rattijuopumuksesta ja huumeiden käytöstä. Tuolloin Aitolehti kyllästyi lopullisesti jatkuviin ongelmiin ja hän teki eropäätöksen.

– Kun tilanne on niin paha, että omat tunteet aiheuttavat ihan fyysistä kipua, silloin on pakko nostaa kytkintä. Pakko toimia. Varsinkin perheellisenä.

Aitolehti sanoi Me Naisille, että hän ajatteli eropäätöksessään ”meidän kaikkien parasta ja tyttöjen tulevaisuutta.” Hänellä ja Thermanilla on yhteinen tytär, jonka lisäksi hänellä on tytär edellisestä liitostaan Esko Eerikäisen kanssa.

Lähde: Me Naiset, Seiska

Kuva: Instagram

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT