Michaela Söderholm paljastaa sähläämisen Miss Universum -kisojen taustalla


Hallitseva Miss Suomi Viivi Altonen matkusti loppuviikosta Miss Universum -kisoihin Miamiin. Somessa missien jakamat kuvat saivat myös vuonna 2017 Suomen kauneimmaksi kruunatun Michaela Söderholmin muistelemaan omaa kisakokemustaan.

Hän paljasti Instagramissa, että neljä vuotta sitten edustusmatkaa edelsi melkoinen sählääminen. Kotimaisen ja kansainvälisen kilpailun välillä oli tuolloin aikaa vain viisi viikkoa. Tästä syystä valmistautumisessa tuli kova kiire.

Söderholmista oli otettu viimeisiä lehtikuvia vielä lähtöä edeltävänä iltana. Hän ehti nukkua ennen lentoa vain kaksi tuntia ja pelkäsi siksi nukkuvansa pommiin jatkolennolta Las Vegasiin.

Kansallispukukierroksen suunnitelmat menivät täysin mönkään. Suomi 100 -teeman mukainen fantasiapuku ei ehtinytkään valmistua ajoissa. Tästä syystä Söderholm astelikin lavalle perinteisessä kansallispuvussa.

Vaikka aika olikin kortilla, Miss Suomi perehtyi kuitenkin edustustehtäväänsä huolella. Hän muun muassa opetteli etukäteen kaikkien 92 kilpasiskonsa nimet ulkoa valokuvien perusteella.

Lue koko Söderholmin päivitys alta.

SUOSITUIMMAT