Minttu Kaulasen kirjoittelusta tehtiin rikosilmoitus – lue teksti täältä


Minttu Kaulanen kertoo Instagramissa, että hänen sosiaalisessa mediassa julkaisemistaan kirjoituksista on tehty rikosilmoitus. Minttu oli kuitenkin saanut 12. helmikuuta poliisilta tiedon, ettei asiassa ole syytä epäillä rikosta eli esitutkintaa ei aloiteta.

Minttu kertoo, että rikosilmoituksen on tehnyt kaksi asianosaista.

– He kertovat, että tämä on tapahtunut Instagram-tarinaosiossa, jonka ovat ”nähneet mahdollisesti kymmenet tuhannet ihmiset”.

– Kerron tässä lauseilla, että ”me mahdollistetaan kaikennäköisten käärmeiden esiintulo koloistaan ja kivien alta. Tässä lainausmerkeissä myös ”mahdollistetaan kaikennäköisten helkatin loisten verenimeminen, kun on tämmöisiä jeesustelijoita ja ikään kuin omien sädekehien kiillottelijoita. Jälleen kerran mahdollistetaan uusi porsaanreikä, jossa ihmisiä päästetään huijaamaan”, Minttu valottaa kirjoituksiaan.

Hän lisää, että poliisi on perustellut päätöstään sillä, ettei kyseisestä kirjoittelusta voi päätellä, kritisoiko Minttu tiettyä henkilöä tai henkilöitä. Minttua harmittaa, että yhteiskunnan resursseja käytetään tämäntyyppisten rikosilmoitusten tekemiseen.

– Minusta tämä on perin surullista, kun tiedän, että tuolla on oikeasti ihmisillä hätä, ja veronmaksajien rahoja käytetään. Jos tunnistaa itsensä noista minun väittämistä niin lujaa, että voi tehdä rikosilmoituksen, mitäpä voin siihen sanoa kuin sen, että on se kai eräänlainen myöntyminen kai tuokin.

SUOSITUIMMAT