MTV: Näin Niko Ranta-ahon sisko puhui oikeudessa – 9v linnatuomio uhkaa!


Niko Ranta-ahon sisko on ajautunut kanssasyytetyksi veljensä tehtailemassa huumevyyhdissä. Katiska 1 -rikoskokonaisuuden käsittely on taputeltu, mutta kakkososaa puidaan parhaillaan Helsingin käräjäoikeudessa. Naista syytetään törkeästä huumausainerikoksesta ja pahimmassa tapauksessa edessä on yhdeksän vuoden linnatuomio.

Syyte perustuu siihen, että poliisi sai käsiinsä Ranta-ahon ja tämän siskon viestiketjun, jossa puidaan suuren kofeiinimäärän saamista Suomeen. Huumepiireissä kyseistä piristettä käytetään amfetamiinin jatkamiseen.

MTV on ollut paikalla eilen järjestetyssä istunnossa, jossa kuultiin Ranta-ahon siskoa. Hän kertoi luulleensa, että Niko olisi tarvinnut kofeiinia kuntosalille, jota tämä oli perustamassa Marbellaan.

– Jos olisin kuvitellut siihen liittyvän jotain laittomuutta, olisin käyttänyt tuhoutuvia viestejä, MTV kertoo siskon perustelleen.

Oikeudessa tiedusteltiin myös sitä, miksi sisko toi viesteissä esiin epäilyn siitä, olisivatko kenties ”kytät” seuraamassa heidän keskusteluaan.

– Aina kun netti ei toimi tai on teknistä ongelmaa tai ovi on auki, vaikka muistan sen olleen kiinni, niin sanon että poliisi on käynyt. Siitä on tullut vitsi, jota heitetään viikottain, nainen selosti ja kertoi Ranta-ahon perheen yrittäneen selvitä Katiska-vyyhtien aiheuttamasta tuskasta mustan huumorin avulla.

SUOSITUIMMAT