Mysoda Woody on helppokäyttöinen ja vastuullinen hiilihapotuslaite – lue tietoa testivoittajasta!


Suomessa suunniteltu ja ekologisesta puukomposiitista valmistettu Mysoda Woody hiilihapotuslaite on tyylikäs ja helppokäyttöinen. Laitteesta on saatavilla peräti viisi värivaihtoehtoa, joten omaan keittiöön sopiva malli löytyy helposti.

Lähes 100 % uusiutuvista raaka-aineista valmistetussa laitteessa on mieto puun tuoksu ja puukuidut näkyvät laitteen pintamateriaalissa. Laitteessa on erittäin hiljainen käyttöääni ja pikalukituksella juomapullo kiinnittyy paikalleen kätevästi. Laite ei vaadi sähköä, vaan toimii uudelleentäytettävän kaasupullon avulla. Tyhjäksi käytetyn kaasupullon voi vaihtaa täyteen lähes missä tahansa päivittäistavarakaupassa.

Woody sai Iltalehden tekemässä testissä pisteet 28,5/30 ja se valittiin parhaimmaksi hiilihapotuslaitteeksi. Kyseisessä testissä tarkasteltiin neljän suosituimman laitteen käyttökokemusta ja muita ominaisuuksia.

Pelkistetystä pohjoismaisesta tyylistä vaikutteita saanut Woody hiilihapotuslaite on palkittu myös kansainvälisesti Red Dot, IF gold award ja Green Good Design -palkinnoilla. 

Laitteen mitat: syvyys 24,5 cm, korkeus 40,8 cm ja leveys 13 cm. Painoa sillä on 2,62 kg (sisältäen kaasupullon).

Lähde ja kuva: Mysoda

SUOSITUIMMAT