Myymälävartijan avautuminen – 5 asiaa jotka ottavat kupoliin


Suomalaisvartija on tehnyt nettiavautumisen, jolla toivoo herättävänsä keskustelua aiheesta ”asiakas ei sittenkään aina ole oikeassa”. Hän on tehnyt viisikohtaisen listan, jossa kertoo mikä häneen ei esimerkiksi pure tai toimi, vaan hän tekee työtään siitä huolimatta.

Tässä lista kokonaisuudessaan:

  1. Myymälävartijaan ei toimi rasisti-, fasisti-, nais-, mies-, natsi- tai “tuttuni on poliisi!” -kortit. Teemme työtämme näistä asioista välittämättä. Ihon sävysi voi olla vaikka sateenkaartakin kirjavampi; toimintaani se ei vaikuta.

2. Vaikka kuinka haluaisit jatkaa ostoksiasi vielä “edes hetken” kaupan sulkemisen jälkeen tai yrität väkisin tunkea kauppaan sisään, kun kauppaa ollaan jo sulkemassa, se ei vain käy. Minulla on vastuu siitä, että aukioloajat pitävät.

Ei pinnallista seuraa vaan tosirakkautta? Lataa suomalainen deittipalvelu Valo tästä

3. Jos olen päättänyt poistaa sinut lakiin perustuvasta syystä kaupasta, älä kuvittele että pelkäisin uhkauksiasi potkuista, sillä tarpeeksi kauan niskuroituasi lähdet vaikka putkaan, halusit tai et.

4. Jos joku on kolhinut asiakkaan autoa parkkipaikalla, vartija ei luovuta kuvamateriaalia sinulle – ei edes tikulla. Vain poliisi saa ”nauhan” – vaikka kiukuttelisit kuinka.

5. Monesti myymälävartijana kuulemme kuinka varkaat vinkuvat, että poliisin tulo kestää ja joudutaan odottamaan. Mitäs läksit.

Ei pinnallista seuraa vaan tosirakkautta? Lataa suomalainen deittipalvelu Valo tästä

SUOSITUIMMAT