Nainen pelasti Kalasääsken hukkumiselta – veriset seuraukset


Tällä videolla rohkea perheenäiti Cindy pelastaa kalasääsken hukkumiselta.

Kalasääski on näyttävä petolintu, joka saalistaa syöksymällä korkeuksista veteen, jossa se lukitsee kalan teräviin kynsiinsä ja nousee sitten lentoon kala mukanaan. Joskus saalistaja voi kuitenkin tehdä kohtalokkaan virhearvion, sillä jos kala on liian painava eikä lintu saa nostettua sitä ilmaan, saalistaja hukkuu. Ilmeisesti tällä videolla oli käynyt juuri niin. Kala ei ollut enää kynsissä kiinni, mutta täysin kastunut petolintu ei päässyt nousemaan takaisin ilmaan.

Cindy riensi nopeasti apuun ja pelasti linnun hengen työntämällä veteen melan, jonka päälle se pystyi nousemaan. Lintu hyppelehti melaa pitkin lähemmäs Cindyä kuivattelemaan itseään. Nainen ymmärsi kuitenkin pitää koko ajan päänsä alhaalla, jotta lintu ei nokkisi hänen silmiään. Linnun terävä kynsi kuitenkin viilsi Cindyn peukaloa, jolloin siitä alkoi vuotaa verta.

Kun vene pääsi lähemmäs rantaa, lintua yritettiin hätistellä liikkeelle. Lopulta se onnistui ja kalasääski lensi tiehensä.

Yläpuolella oleva video on julkaistu päivälleen kolme vuotta sitten ja se on jälleen alkanut levitä sosiaalisessa mediassa. Kalasääskiä esiintyy myös Suomen luonnossa rannikkoseuduilla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommentti
Kirjoita tähän nimesi

SUOSITUIMMAT