Nämä julkisuudesta tutut henkilöt nähdään MTV:llä 1.12. alkavassa Olet mitä syöt -ohjelmassa


Suosikkiohjelma Olet mitä syöt starttaa MTV:llä 1.12. uuden tuotantokauden jaksoin. Hyvinvointilääkäri Pippa Laukka auttaa nyt kahdeksaa tuttua suomalaista parantamaan elintapojaan ja terveyttään. Hänen valmennettavakseen pääsevät tutut kasvot Herra Ylpöstä Pia Nykäseen.

Olet mitä syöt palaa MTV:lle torstaina 1.12. klo 20 alkaen hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaamana. Kauden aikana nähdään kahdeksan erilaista tarinaa, joissa julkisuuden henkilöt parantavat elintapojaan ja terveyttään. Pippa Laukka tapaa henkilön, joka herää keskellä yötä syömään ja tekemään töitä, ja toisen, joka uskoo olevansa kuolematon, koska on jo selvinnyt hengissä niin monesta sairaudesta. Yksi osallistujista ei tiedä, mitä normaali ruoka on, ja toisen kohdalla selvitetään, onko kovaa ja tavoitteellisesti treenaava sittenkään aina yhtä kuin terveellinen. Millaisia muutoksia nähdään kahdeksan viikon aikana, kun Pippa Laukka asettaa osallistujille uudet säännöt syömiseen, liikkumiseen ja lepoon?

Loppuelämän pituisen hyvänolon matkan elämäntapojaan sekä ruokailu- ja liikuntatottumuksiaan kunnostamalla tällä kaudella starttaavat Viki Eerikkilä, Pinja ”Pinkku Pinsku” Sanaksenaho, Herra Ylppö, Pia Nykänen, Niina Kuhta, Mikael Jungner, Elena Vikström ja Michael ”Micke” Björklund.

Pippa Laukka tahtoo auttaa elämäntaparemontin aloittavat henkilöt terveellisten elämäntapojen äärelle. Aluksi hän tutkii tarkasti lähtötilanteen niin terveydelliseltä kuin ravitsemukselliselta kantilta. Jääkaapin sisältö ja viikon ruokalistakattaus paljastavat karun totuuden ruokavalion tilanteesta sekä ruokailutottumuksista. Laajojen terveystestien tulokset kertovat kaunistelematonta faktaa kehon ja sisäelimien kunnosta. Niin ruokavalio kuin liikuntatavat laitetaan kerralla uusiksi.

Julkisuuden henkilöillä riittää haasteita uusien elämäntapojen opettelussa ja Pippa varmistaa pitkin matkaa, että oikealla tiellä ollaan. Kahdeksan viikon aikana tehdyt uudet, terveelliset valinnat vaikuttavat myönteisesti julkisuuden henkilöiden kehoon ja mielialaan ja matka kohti pysyviä, terveellisiä elämäntapoja on aloitettu. Kauden aikana nähdään kutkuttavia, koskettavia ja inspiroivia elämäntapamuutoksia ja huikeita tuloksia.

”Hyvinvointi on itselleni ammatillinen intohimo, kuten myös ihmisten vilpitön auttaminen. Hyvinvointi merkitsee eri ihmisille eri asioita. On hienoa, miten olen voinut räätälöidä Olet mitä syöt -ohjelmassa lääkärinä jokaiselle tutkittuun tietoon perustuvan kokonaisvaltaisen suunnitelman elämäntapaprojektiin”, Pippa Laukka kertoo.

”Tahto muutokseen on kuitenkin tullut osallistujilta ja he ovat itse olleet aktiivisia tekijöitä. Minä olen saanut kulkea rinnalla ja ihailla, minkälaisiin saavutuksiin he ovat omissa tavoitteissaan päässeet yhteisen matkan aikana”, hän jatkaa.

Lähde: MTV

SUOSITUIMMAT