Nämä pelottavat kummitustalot ovat myynnissä – ostaisitko?


Näin halloweenin alla on sopiva hetki tutustua maailman pelottavimpiin kummitustaloihin, jotka myös ovat myynnissä.

Haluaisitko sinä asua kummitustalossa tai -kartanossa? Lue alta, mitä kaikkea on myynnissä tällä hetkellä. Yllä olevalla videolla esitellään monia muitakin hyytäviä kohteita, jotka ovat olleet myynnissä viime vuosien aikana.

Robbie Williamsin aavemainen kartano!

Robin Williams perheineen pelästyi kartanon aavemaista tunnelmaa

Brittiläinen laulaja Robbie Williams osti vuonna 2009 vaimonsa Aydan kanssa Englannin Wiltshirestä noin 9,5 miljoonalla eurolla tuhat vuotta vanhan kartanon, jossa heillä ja lapsillaan olisi yllin kyllin tilaa temmeltää. Kartano kuitenkin laitettiin takaisin myyntiin jo seuraavana vuonna. Miksi? Koska se ”tuntui aavemaiselta”. Williams jopa siirsi tyttärensä nukkumaan toiseen huoneeseen, mutta sekään ei auttanut. Hulppea historiallinen kartano on myynnissä alle 8 miljoonalla eurolla.

Paholaisen vierailu Irlannissa

Vierailiko paholainen tässä ikivanhassa kartanossa?

Irlannin kenties piinatuin talo on myynnissä. Tarujen mukaan itse paholainen vieraili tässä 1300-luvun puolivälissä rakennetussa Tottenhamin kartanossa 1700-luvulla ja poistui paikalta katon läpi leimahtaneen tulisen pallon muodossa. Lady Annen kerrotaan menettäneen järkensä näkemänsä johdosta ja hänen väitetään kummittelevan edelleen kartanossa, jossa on 22 makuuhuonetta. Kartanossa on vieläkin ovi, josta paholaisen sanotaan astuneen sisään 1700-luvulla. hermojaan pääsee koettelemaan 1,7 miljoonalla eurolla.

Aavekaupunki Coloradossa

Aavekaupungista avautuvat upeat näköalat

Coloradossa korkealla sijaitsevan rautatien siirtyminen toiseen paikkaan 1900-luvun alussa ja lopulta moottoritien siirtyminen 1960-jättivät Uptop-nimisen pikkukaupungin tyhjilleen. Bostonilaiset sisarukset entisöivät kapupungin ja se meni vuonna 2014 myyntiin 2 miljoonalla dollarilla. Sittemmin hinta on lasknut miljoonaan dollariin.

Thousand Islandsin kummituskartano

Aavemainen projekti remonttitaitoiselle

Carletonin kartano rakennettiin vuonna 1895 omalle saarelleen, mutta nykyisin siellä ei asu ketään ja se on rapistunut pahanpäiväisesti. Jos sinulla on remonttihaluja ja -taitoa, pääset hommiin pulittamalla 495 000 dollaria.

Uhrilampaista tuttu koti on vuokrattavana

Tarjolla hyytävää airbnb:tä

Oscar-palkitussa Uhrilampaat-elokuvassa nähty sarjamurhaaja Buffalo Billin koti on vuokrattavana, jos kukaan vain uskaltautuu sinne. Talo ostettiin 250 000 eurolla vuonna 2020 ja sitä voi vuokrata airbnb:n kautta. yhden yön perhehinta on 595 dollaria (noin 512 euroa).

Lähde ja kuvat: Top Ten Real Estate Deals

Robbie Williamsin kartanon kuva: Knight Frank U.K.

SUOSITUIMMAT