Johanna Harlinin sisko väleistään Rennyyn ja Johannaan: ”Meillä ei ole mitään yhteyttä”


Seiska kertoi puolitoista vuotta sitten Johanna Harlinin katkaisseen välinsä Alexandra-siskoonsa. Taustalla oli Johannan polttareissa tapahtunut asia, joka oli raivostuttanut Rennyn.

– Johanna ilmoitti valinneensa Rennyn ja ettei halua olla enää missään tekemisissä Alexandran kanssa, eikä sisko saisi ottaa häneen ikinä yhteyttä. Johanna teki myös selväksi, ettei halua tätä kihlajaisiinsa, Luokkakokous-leffan ensi-iltaan eikä häihinsä, sisäpiiri paljasti Seiskalle tuolloin.
Alexandra ei halunnut puida asiaa julkisuudessa, mutta nyt hän on avannut välejään isosiskoonsa Chelsean täydelliset naiset -podcastissa. Hän ei mainitse Johannaa nimeltä, mutta sosiaalisen median perusteella Alexandra on läheisissä väleissä muiden sisarustensa kanssa.

– Olin isosiskoni kanssa 23 vuotta yhdessä ”kuin paita ja peppu” (…) Hän katosi elämästäni sillä tavalla, että meillä ei ole mitään yhteyttä. Se ei ollut minun toiveeni, Alexandra toteaa podcastissa.

Hän kertoo itkeneensä välirikon vuoksi lukuisat itkut ja kuvailee kulunutta aikaa elämänsä hirveimmiksi vuosiksi.

– Se on tosi raskasta, kun et saa vastauksia mihinkään. Sinulta viedään rakkain henkilö pois. Ja kuitenkin tiedät, että hän elää jossain muualla omaa elämäänsä. 

Alexandra toteaa, ettei hän ole ollut valmis puhumaan kipeästä asiasta aiemmin. Nyt hän kuitenkin koki ajan olevan kypsä.

– Tämä oli varmaan myös merkki siitä, että minun ja siskoni on jatkettava elämää erillään.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

SUOSITUIMMAT