Päivi Räsäsen Pride-kommentti sai Cristal Snow’n ja tuhannet muut raivon partaalle: ”Potkut Päiville”!


Kristillisdemokraattien entinen puheenjohtaja ja nykyinen kansanedustaja Päivi Räsänen julkaisi Facebookissa kirjoituksen, jossa hän kertoi mielipiteensä Helsingissä parhaillaan käynnissä olevasta Pride 2020 -tapahtumasta.

Räsäsen mielestä tapahtumassa ei ole kyse ihmisoikeuksista, vaan ”lgbt-ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiin ja isään sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa.”

Räsänen sohaisi julkaisullaan ampiaispesään, sillä kirjoitus sai välittömästi niin kiitosta kannattajilta, kuin myös valtavan määrän raivostunutta kritiikkiä. Televisiosta tuttu Cristal Snow tuohtui vihapuheeksi kuvailemastaan kirjoituksesta niin suuresti, että hän vaatii Päivi Räsäselle potkuja.

– Nyt jengi twitterin puolelle ja kannustan kaikkia mun seuraajia näin Priden keskellä uudelleen twiittamaan tämän Päivin statuksen ja vaatimaan seurauksia häshtäg potkutpäiville. Erityisesti liittolaiset ja jotka omaavat medianäkyvyyttä. Enough is enough! Tämä ei ole sananvapautta vaan vihapuhetta. #potkutpäiville, Snow kirjoitti.

Alla koko Päivi Räsäsen kohua nostattanut kirjoitus:

”Keisarilla ei ole vaatteita – #Pride ei ole ihmisoikeustapahtuma.

Keisarin uudet vaatteet. Vaatturit väittivät vaatteiden näkyvän vain älymystölle, kun taas tyhmät ja virkaansa pätemättömät eivät näkisi vaatteita ollenkaan. Kansa hurrasi virkamiesten johdolla keisarin ympärillä ja kehui uusia vaatteita, mutta lapsi sanoi sen, minkä näki silmillään. Keisari oli alaston.
#Pride2020 julistaa olevansa ihmisoikeustapahtuma, mutta tosiasiassa kyse on lgbt-ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta, lapsen oikeus äitiin ja isään sekä omaan synnynnäiseen sukupuoleensa. Jokainen ihminen kaikista ominaisuuksistaan tai valinnoistaan riippumatta on yhtä arvokas ja ihmisoikeudet kuuluvat kaikille. Ihmisarvo on jakamaton.
Pridetapahtumassa ei kuitenkaan ole kysymys tästä, vaan siinä ihmisoikeuksia käytetään verhona, jonka takana ovat lakihankkeet sukupuolen moninaisuudesta, lasten transhoidoista sekä äitiyden ja isyyden korvaamisesta sukupuolineutraalilla vanhemmuudella. Sukupuolia ei ole monta, vaan kaksi. Pridejulistukset eivät muuta sitä biologista tosiasiaa, että vain mies ja nainen voivat yhdessä saada lapsia. Suuri osa suomalaisista pitää avioliittoa edelleen vain miehen ja naisen välisenä. Tämä tosiasia tulee pystyä myös julkisuudessa sanomaan ja kuulemaan ilman vaientamista. On surullista, että Pride-tapahtuman ”eettistä” sertifikaattia hakevat yhä useammat tahot, joissa mukaan joutuvat nekin, joiden arvopohjaa Seta ei hyväksy. Siksi tässä haluan osaltani sanoutua irti mm. valtioneuvoston, Kelan ja lääkäriliiton osallistumisesta tapahtumaan. Myös monet koulut on määrätty juhlistamaan #prideviikko´a, jolloin lapsetkin altistetaan ideologialle, jopa vastoin kodin ja perheen omia arvoja. Juuri siksi on tärkeää, että #sananvapaus toimii tässäkin ajassa.”

Tässä molempien julkaisut.

Ylin kuva: Wikimedia Commons

SUOSITUIMMAT