Pikkuleijonilla kuolemanpeli edessä – saadaanko raateluhampaat esiin Ruotsia vastaan?


Pikkuleijonien alkulohko sujui vaihtelevasti. Niin sanotut pakolliset voitot raavittiin, mutta ottelu Yhdysvaltoja vastaan näytti joukkueen haavoittuvuuden. Myös maalivahtipeli jätti kysymysmerkkejä.

Voita oikeat ottelut, kuuluu sosiaalisessa mediassa kuultu lentävä lause jo vuosien takaa. Nähtyjen esitysten perusteella on kuitenkin vaikea uskoa Pikkuleijonien etenevän jatkoon puolivälieräkierrokselta.

Maksaako Tomi Lämsä vielä oppirahoja Pikkuleijonien peräsimessä ensimmäisenä vuotenaan, vai osaako hän sytyttää joukkueen oikealla hetkellä? Joukkueesta löytyy hyviä yksilöitä, joista parhaiten ovat esillä olleet Joakim Kemell ja Konsta Kapanen. Johtavatko he esimerkillään Suomen kohti välieriä vai pelaako Suomen aloittava maalivahti unelma-ottelun?

Kysymyksiä on paljon ilmassa ennen ”kuolemanottelua”. Pessimisti ei luonnollisesti pety, mutta onko tältä joukkueelta lupa odottaa parempaa peli-ilmettä?

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä kello 17.30 Discovery+ -palvelusta, jolloin aloitetaan puolen tunnin studio-osuudella. TV5:n katsojat liittyvät mukaan kamppailun alkaessa kello 18.00.

SUOSITUIMMAT