PSG juhlisti mahtipontisesti Lionel Messin uutta sopimusta – fanit riemuissaan


Jalkapallomaailmassa alkoi suuri kohina viime torstaina, kun espanjalainen suurseura FC Barcelona ilmoitti, ettei joukkueella ollut enää mahdollisuutta pitää suurinta tähteään, argentiinalaista Lionel Messiä, 34, joka on edustanut seuraa 13-vuotiaasta lähtien.

Messi on palkittu peräti kuudesti maailman parhaalle pelaajalle myönnettävällä Kultaisella pallolla.

Barcelonan johdon ja Messin mukaan molemmat osapuolet halusivat jatkaa sopimusta, mutta joukkueen johto syytti sopimuksen kaatumisesta Espanjan jalkapalloliigan asettamaa tiukkaa joukkuekohtaista palkkakattoa.

Messi itki sunnuntaina tiedotustilaisuudessa, jossa hän sanoi olevansa surullinen joutuessaan lähtemään joukkueesta, jota hän rakastaa.

Jo seuraavana päivänä mies oli kuitenkin jo matkalla Pariisiin hymyssä suin allekirjoittamaan sopimusta suurseura Paris Saint-Germainin kanssa. PSG:ssä pelaavat mm. Messin entinen Barcelonan seurakaveri, huipputaitava brasilialainen Neymar Jr sekä nuori ranskalainen supertähti Kylian Mbappe. PSG:n edustusjoukkueen palkkabudjetin uskotaan liikkuvan alkaneella kaudella noin 280 miljoonassa eurossa.

Messin sopimus on kaksivuotinen ja siinä on optio lisävuodelle. Hänen uskotaan teinaavan 35-40 miljoonaa euroa vuodessa PSG:ssä. Miehen tutuksi tullut pelinumero 10 on jo Neymarilla käytössä, joten Messin uusi numero on 30, jota hän on käyttänyt uransa alkuaikoina Barcelonassa.

PSG:n fanit menivät täysin sekaisin Messin kiinnityksestä, ja myös seura on ottanut tilaisuudesta kaiken irti. Katso yläpuolelta näyttävä ja mahtipontinen video, jolla paljastetaan miehen uusi pelinumero.

Joukkue julkaisi myös alla olevan yli 9-minuuttisen videon Messin ensimmäisestä päivästä joukkueessa. Videolla hän mm. saapuu Pariisiin, käy lääkärintarkastuksessa, vilkuttaa haltioituneille faneille, poseeraa mainoskuvissa ja allekirjoittaa sopimuksen.

Hänet saatetaan nähdä pelikentällä jo lauantaina kotiottelussa Strasbourgia vastaan.

Uusi sohva hankinnassa? Huomioi ainakin nämä neljä asiaa

SUOSITUIMMAT