Rankasta rikoksesta tuomittu Hannu Pikkarainen: ”Kaikille tulee selväksi koko totuus”


Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen tuomittiin viime vuonna raiskauksesta kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Pikkarainen valitti hovioikeuteen ja tuomio aleni vuoden ja kuuden kuukauden ehdolliseksi. Näin ollen Pikkarainen vältti linnareissun.

Ex-jääkiekkoilija on pitänyt pitkään hiljaiseloa sosiaalisessa mediassa, mutta nyt hän on palannut linjoille ja avautunut tilanteestaan.

– On aika palata tänne kuukausien tauon jälkeen. Se oli elokuun Levin-reissu, kun olin viimeksi kunnolla aktiivinen täällä. Sen jälkeen iski Helsinkiin paluu -masennus. Alkoi myös muiden asioiden läpikäyminen. Oli mummin hautajaiset ja itsellä edessä tiukat ajat, Pikkarainen aloittaa pitkän kirjoituksensa.

Hän kertoo, ettei ole pystynyt tekemään töitä vähään aikaan. Treenirutiineista mies on kuitenkin pitänyt kiinni. Sen lisäksi Pikkarainen on keskittynyt asioiden käsittelyyn.

– En rupea vieläkään perkaamaan asioita (…) Sen verran voin sanoa, että en ole tilanteeseen edelleenkään tyytyväinen. Väärin on mennyt asiat ja pahasti. Mutta pystyn elämään ja sitä pystymistä mä oon tässä rakentanut hiljakseen. Mulla on tarkoitus kertoa tapahtumista, kun on sen aika, jotta kaikille tulee selväksi koko totuus! Pikkarainen toteaa.

SUOSITUIMMAT