Salkkarit-tähti Hanna Kinnusen häissä tapahtui käsittämätön kommellus


Salkkareiden Sallana tunnettu Hanna Kinnunen on halunnut kertoa huvittavan muiston häistään pienenä piristyksenä kaikkien synkkien uutisten keskellä.

– Kun olimme lähdössä hotellilta kirkkoon, hääautoamme kuskeineen ei näkynyt eikä kuulunut. Olimme jättäneet kännykät pois matkasta, koska halusimme keskittyä juhlapäivään, eikä automme kuski (vanhempi herrasmies) edes omistanut sellaista, Hanna selostaa Instagramissa.

Lopulta morsiuspari oli onnistunut saamaan kaason isän maastoauton käyttöönsä. He olivat matkanneet kirkkoon kaasu pohjassa. Vieraat olivat odottaneet kirkossa ihmeissään, koska hääpari oli ollut jo kymmenen minuuttia myöhässä.

Kun vihkiminen oli suoritettu, hääauto oli kuitenkin odottanut sovitusti kirkon edessä.

– Matkalla juhlapaikalle kuulimme, että samassa hotellissa majoittuneet vieraamme, niin ikään kirkkoon kyytiä odottanut ystäväpariskuntamme, oli luullut meidän kyydin olevan heille. Kuski taas ei tiennyt, miltä hääpari näytti ja luuli ystäviemme olleen matkalla alttarille, Hanna jatkaa huvittavaa tarinaa.

Ystäväpariskunta oli kyllä ihmetellyt matkan aikana, miksi autossa on pullo kuohuvaa ja pari lasia. Myös kuski oli hämmästellyt, miksei morsmaikulla ole ollenkaan kukkakimppua. Siitä huolimatta asian todellinen laita ei ollut kolmikolle ajoissa selvinnyt.

– Kaverit pölli meidän hääauton! Nauratti! Sydämestä! näyttelijä kiteyttää pariskunnan ikimuistoisen häämuiston.

SUOSITUIMMAT