Sanna Marinin villit biletysvideot julkaistiin – pääministeriltä niukka kommentti Ilta-Sanomille


Sosiaalisessa mediassa on alkanut levitä biletysvideoita, joissa pääministeri Sanna Marin (sd) laulaa ja tanssii villisti ilmeisesti kotibileissä useiden julkkisten kanssa.

Videot ovat koosteita, eivätkä niiden aitous ja kuvausajankohdat ole selvillä. Iltalehti ja Ilta-Sanomat ovat julkaisseet koostevideot, joilla tanssitaan muun muassa Petri Nygårdin ja Antti Tuiskun kappaleiden tahtiin. Materiaaleissa myös näkyy juomalaseja ja kuuluu kiroilua.

Alla kuvakaappaus Ilta-Sanomien verkkosivulta.

IS julkaisi koostevideon Sanna Marinin villistä biletyksestä.

Videoilta on bongattu ainakin kansanedustaja Ilmari Nurminen (sd), artisti Alma ja hänen siskonsa Anna, juontaja Tinni Wikström, valokuvaaja Janita Autio, tubettaja Ilona Ylikorpi, radiojuontaja Karoliina Tuominen ja stylisti Vesa Silver.

Euroopan laajalevikkisin sanomalehti, saksalainen Bild, julkaisi viime sunnuntaina artikkelin Sanna Marinista, joka nimettiin lehden puolesta ”maailman cooleimmaksi poliitikoksi, joka osaa myös bilettää”.

Marin kertoi Ilta-Sanomille ennen videoiden tuloa julkisuuteen olleensa tietoinen, että sellaisia on liikkeellä. Videouutisten jälkeen hän totesi IS:lle vain, ettei kommentoi asiaa keskiviikon aikana.

Lähteet: Iltalehti, Ilta-Sanomat

SUOSITUIMMAT