Sara Sieppi sai ”taloyhtiöstä” puhelun, jossa valitettiin seksiäänistä: ”Ällöttävä fiilis”


Sara Sieppi kertoi Instagramin stories-osiossa saaneensa tänään pilapuhelun. Soittaja oli kertonut olevansa taloyhtiöstä. Saralle selitettiin, että naapurit olivat mukamas valittaneet seksin harrastamisesta aiheutuvista kovista äänistä.

Sara kertoi seuraajilleen kokevansa tilanteen allöttävänä ja pelottavana. Hän mietti, kuka puhelun takana on ja mikä on kyseisen henkilön motiivi soitella moisia puheluita.

Pian Sara sai kuitenkin huikaista helpotuksesta. Useampi fani oli ottanut yhteyttä ja kertonut kyseessä olevan pilapuhelusovelluksen. Soittaja ei ollut siis oikea ihminen vaan ääni tuli tallenteelta. Eräs seuraaja ihmetteli, miksi Sara ottaa asian ylipäätään niin vakavasti.

– Jos sua on monen vuoden ajan häiriköity, sun himaan on lähetetty kortsuja rasvassa, sun oven eteen on tultu odottelemaan, kotiin tullessa olet joutunut esittämään, että puhut puhelimeen, sun meiliboxi on täyttynyt erilaisista salakuvista, sua on tultu häiriköimään erilaisiin tapahtumiin ja ravintoloihin jne., tapauksia on lukuisia, niin ei, tää ei ollut mulle huumoria, Sara vastasi napakasti.

SUOSITUIMMAT