Sara Sieppi teki avoimen ulostulon: ”Vaa’assa on varmaan omat enkat”


Sara Sieppi julkaisi tällä viikolla Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa mustassa lateksimekossa. Vaikka otos sai runsaasti ylistäviä kommentteja, supersuosittu somevaikuttaja on saanut myös törkypostia.

– Olen jotenkin edelleen häkeltynyt siitä, kuinka paljon täällä somessa arvostellaan ulkonäköä, pukeutumista ja painoa ja you name it. Viime aikoina olen kuulemma näyttänyt huonoa esimerkkiä pukeutumalla lateksimekkoon, toisen mielestä mun pitäisi aloittaa ehdottomasti dieetti ja kolmas on ollut sitä mieltä, että mun tissit on liikaa (taas), Sara selostaa uudessa julkaisussaan.

Hän korostaa tottuneensa ulkonäön arvosteluun jo missiaikoina. Saraa kuitenkin kauhistuttaa se, kuinka syvät arvet ilkeys aiheuttaa kritiikkiin tottumattomille. Lisäksi kaunotar tuo esiin, että hän on itse tyytyväinen itseensä ilkeilystä huolimatta.

– Mun toimiston peilissä on tällä hetkellä muija, jonka vaa’assa on varmaa omat enkat, mutta samaan aikaan se muija on sata kertaa onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin… En tiennyt, että vielä aikuisiällä joutuu käyttämään eskarissa opittua lausetta: ollaan kivoja toisillemme.

SUOSITUIMMAT