Satu joutui yllättävän kesäisen ongelman eteen – seurauksena ulostetta pitkin seiniä


Satu-niminen nainen on kertonut Facebookin Ei menny niinku Strömsössä -ryhmässä hiljattain tapahtuneesta ei niin miellyttävästä kesäkokemuksesta. Hänen asuntoonsa oli lentänyt sisälle lintu mitä ilmeisemmin auki olleesta ovesta. Satu itse kuvailee siivekästä lokkia pienemmäksi.

Lintu oli päättänyt asettua katossa olleeseen valaisimeen, jossa on myös tuuletinmahdollisuus. Se oli nököttänyt yhden ropellin päällä. Satu oli säikähdyksissään laittanut valot päälle pystyäkseen selvittämään, missä yllätysvieras oikein majailee.

Nopeasti edenneessä tilanteessa hän ei ollut kuitenkaan tullut ajatelleeksi, että myös tuuletintoiminto oli kiskaistuna narusta päälle. Lintu ei kuitenkaan kovasta kyydistä säikähtänyt, vaan pysyi tiukasti kiinni ropellissa.

– Ei siinä mitään, mutta se s***nan kana pitää siitä ropellista kiinni ja pyörii katossa vimmatusti PASKOEN samalla YMPÄRI olohuonetta…Jep, kiva uusi boordi syntyi olohuoneen seinille, Satu kuvailee tragikoomista tilannetta.

Hän ei kuitenkaan kertonut, miten ongelmasta loppuviimein selvittiin. Seinien pesussa oli kuitenkin varmasti melkoinen homma, vaikka kutsumaton vieras olisikin ymmärtänyt lähteä omin nokkineen ulos.

SUOSITUIMMAT