Seiska: Danny täyttää lauantaina 80 vuotta – avautui kuolemasta


80 vuotta ylihuomenna täyttävä Ilkka ”Danny” Lipsanen tekee merkkivuotensa kunniaksi juhlakiertueen ympäri Suomea ja siihen kuuluu yhteensä 30 konserttia. Ikämiehenä Dannylla on kova rutistus keikkojen suhteen ja hän totesikin asiasta Seiskalle:

– Moni on varoitellut, ettei minua ole enää olemassa juhlakiertueeni jälkeen. Olen vastannut heille, että sekin mahdollisuus on kyllä otettu huomioon.

Vuonna 2018 Danny kertoi Seiskalle jaksamiseensa liittyvistä huolista ja uumoili, että saattaisi kuolla kiertueellansa. Nämä pelot eivät ole laimentuneet neljän vuoden aikana.

– Olen ajatellut Veskun Loirin ja Elisabet II:n kuolemia sekä osaltaan myös Putinin sotaa Ukrainassa. Tässä ajassa on hirveän paljon epävarmuutta ja surua. Siksi toivon, että voin musiikkini avulla tuoda vähän iloa ihmisten elämään.

– Toisaalta osaan ajatella Veskun poismenoa sitäkin kautta, että tässä aletaan jo olla loppusuoralla. Kun olen saanut elää kahdeksankymppiseksi, niin osaan antaa arvoa sillekin, että mitä tahansa voi tapahtua. Kaikkeen on myös varauduttu.

Lähde: Seiska

Kuva: Wikimedia Commons

SUOSITUIMMAT