Seiska: Ex-malli Ninja Sarasalon verestä löytyi 12:ta huumetta – näin hän kertoi tilanteesta


Takavuosien huippumalli Ninja Sarasalo, 40, ja hänen kihlattunsa Jussi olivat elokuun puolessa välissä Tallinnan-reissulla, kun heille tuli autolautan tarjoilijan kanssa suukopua. Tämän seurauksena Ninja ja Jussi joutuivat laivapoliisin kanssa tekemisiin.

Ninja kertoi Seiskalle tapauksesta:

– Jussin pankkikortti oli hajalla, ja tarjoilija väitti meidän rikkoneen hänen kortinlukulaitteensa. Siitä käynnistyi iso ruljanssi, jonka seurauksena laivapoliisi heitti meidät ulos aluksesta. Mutta se oli vasta alkua.

– En muista puoliakaan siitä reissusta. Meidät nimittäin huumattiin siellä laivalla. Mieheni meni niin sekaisin, että hän luuli minun myrkyttäneen hänet. Siksi paikalle soitettiin poliisit. Verestäni löytyi 12:ta huumetta, ja jouduin lopulta putkaan.

Edellä mainitun reissun jälkeen Ninjan mieli alkoi järkkyä ja tilanne päättyi lopulta pakkohoitoon.

– Juoksentelin Fiskarissa ympäri ämpäri etsien hädissäni miestäni. Päädyin anoppini luokse, jonne soitettiin ambulanssi. Sen jälkeen minut suljettiin kahdeksi viikoksi pakkohoitoon.

– Se oli elämäni hirvein kokemus, mutta toisaalta sairaalassa oli kerrankin pakko pysähtyä. Sain levättyä kunnolla. Minulla ei ollut ollut ikinä niin paljon omaa aikaa sen jälkeen, kun lähdin 16-vuotiaana Pariisiin.

Lähde: Seiska

SUOSITUIMMAT